Forum İstatistikleri Hatası
Arkadaşlar forumuma neredeyse 10 adet farklı farklı forum istatistikleri eklentisi kurdum eklentide bir sıkıntı yok herşey normal anasayfayada ekleniyor fakat konuları göstermiyor sıkıntı nerede acaba?
Hata link
http://prntscr.com/ho89ap
Yani konular listelenmiyor.
Cevap: Forum İstatistikleri Hatası
yokmu yardım edebilecek biri ?
Forum sürümü nedir? Hangi eklentiyi kurdunuz?
Alıntı:
netr0n Nickli Üyeden Alıntı
forumun sürümü 3.8.11 vbulletin 3.8.x kategorsindeki istatistikler eklentisini kurdum
Alıntı:
Başka temaya geçtiğimde gözüküyor fakat yeni temada gözükmüyor. Hata temada fakat hata tam olarak nerede nasıl bulabilirim ?
Eğer özel olarak kodlanmış bir tema kullanıyorsanız eklentiyi temaya çağırmanız gerekebilir. Navbar alanına veya hangi alanda göstermek istiyorsanız aşağıdaki kodu o alana eklemeniz gerekiyor.
Alıntı:
Eğer özel olarak kodlanmış bir tema kullanıyorsanız eklentiyi temaya çağırmanız gerekebilir. Navbar alanına veya hangi alanda göstermek istiyorsanız aşağıdaki kodu o alana eklemeniz gerekiyor.
Sorun burada değil zaten bu kod ile çağırdım. Sorun şu konular listelenmiyor. Diğer temada konular listeleniyor fakat bu temada listelenmiyor. Forum istatistikleri tablosu geliyor navbarın altına ama tablonun altında konular yok.
Alıntı:
cankann Nickli Üyeden Alıntı
Sorun burada değil zaten bu kod ile çağırdım. Sorun şu konular listelenmiyor. Diğer temada konular listeleniyor fakat bu temada listelenmiyor. Forum istatistikleri tablosu geliyor navbarın altına ama tablonun altında konular yok.
Default temada sorun yok ise, kullanmış olduğunuz temanızın kodlamasında sorun var demektir. Bu durumda hatayı bulmamızda çok zor yapılacak bir şey yok farklı tema kullanabilirsiniz.