arkadaşlar 5 te ben birtürlü online üyeleri tutturamadım yaw:)telden girince 200 kullanıcı 1 misafir diyor misafire tıklıyorum oda benim ???:)forum anasayfasında ise misafirler hiç görünmüyor nedir sebebi?
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar 5 te ben birtürlü online üyeleri tutturamadım yaw:)telden girince 200 kullanıcı 1 misafir diyor misafire tıklıyorum oda benim ???:)forum anasayfasında ise misafirler hiç görünmüyor nedir sebebi?
Şİmdi bunun için ne demeli bilmiyorum :) . vbulletin 5 sıfırdan yeniden tasarlanmış ve yeniden kodlanmış bir yazılım çogu alanı daha eminim test bile edilmemiştir ve sizin gördügünüz yada görmediğiniz sayısız sorunu içeriyor . Ben gördüklerimi söylesem kimse vbulletin 5 kullanmaz eminim ama şu an yapılabilecek bir şey yok tamam kararlı sürüm evet ama buda vbulletin yaptıgı bir hata bence kararlı sürüm olarak çıkarmaları yanlıştı ama onlarda mantıklı düşünüyor bir yerde bunu kullanıma sokmadan hataları bulamazsınız . Sizin gibi kullanıcılar bu tür hataları görecek söyleyecek ki sorunlar giderilsin .
Tavsiyem vbulletin.com bunu bir hata olarak bildirmenizdir sonraki sürümlerde aşılmasına yardımcı olmuş olursunuz . Hatta gördügünüz hataların hepsini raporlayın ki sorunlar giderile bilsin . Dada öncede söyledim yine söylüyorum vbulletin 5 kurmanın en erken zamanı vbulletin 5.0.5 Bana kalır ise vbulletin 5.1.0 Sürümüne kadar beklenmeli derim .
ne sorunlu versiyonmuş bu be dostum mesela link kopyalayıp ypıştırdığımda bu hata nasıl giderilirki
[URL="http://erdek-otelleri.blogspot.com/2013/02/erdek-ocaklar-otel-fiyatlar.html"]Erdek ocaklar otel fiyatları[/URL="http://erdek-otelleri.blogspot.com/2013/02/erdek-ocaklar-otel-fiyatlar.html"] ne kadar acaba?.Hiç bu konuyu merak ettinizmi.Bu şirin beldeye tatile gelecek ve bu konuda bir bütçe oluşturacaksınız ama fiyatlar ne durumda, bütçenize uygunmu?.
birde özel mesaj göndermedeki hata ofyaw:)
Tavsiyem fazla uğraşarak yazılımı iyice karıştırma bir sonraki sürümü bekle . Bu bekleme sonucunda çogu sorun giderilmiş olacak ama yeni sorunlar çıkmış olacak diye düşünüyorum :D ...
dostum karıştırmak diğil genel lazım olan birşey bu zaten pm birde konuya link yapıştırdığımda neden karmakarışık ?
üstad benim özel mesajlarda bir modül silindi sanırım orijinal dosyada hangi klasörü atmalıyım?yada komple atsam eklentiler gidermi? özel mesaja girdiğimde sol taraftaki giden gelen modülü çıkmıyorda üyelerde sorun yok sadece adminde
etiket usta üye avatar resimleri anasayfada çıkmıyor konu içeriğine girince çıkmakta çözümü nedir.