Cevap: Forumda 24 saat içinde online üyeleri gösterme
Alıntı:
netr0n Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle bir mesaj geldi:
Yandaki ekler bulunamadı:
Bu ürün bu versiyonla uyumlu değl 4.2.0 vBulletin. (Uyumluluk bu değerden başlıyot 4.2.0 / Bu değerle uyumsuz 4.2.0 ve de daha büyüğüyle)
Anladım..
Eğer lisanslı ise forumunuz..
Buradaki konuda 4.2.0 versiyonuna eklenti olarak değilde vbulletin sistemine entegre edilmiş halini deneyebilirsiniz..
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
sayın moderatorumuz lütfen sitenizi eklermisiniz:)
Konuyu baştan sona inceledim arkadaşlarımızın göz ardı ettikleri bişey dikkatimi çekti size hangi sistemi kullandığınızı soran olmadı :) bende sizin sayfanıza baktım siz smf kullandığınız için size verilen bilgileri uygulamanız mümkün değil.
Size anlatılan şeyler vBulletin ile aalakalı konular.Kullandığınız sistem web sayfanızın sol alt tarafında yazıyor simple machines forum.
Alıntı:
dangeraus1 Nickli Üyeden Alıntı
Konuyu baştan sona inceledim arkadaşlarımızın göz ardı ettikleri bişey dikkatimi çekti size hangi sistemi kullandığınızı soran olmadı :) bende sizin sayfanıza baktım siz smf kullandığınız için size verilen bilgileri uygulamanız mümkün değil.
Size anlatılan şeyler vBulletin ile aalakalı konular.Kullandığınız sistem web sayfanızın sol alt tarafında yazıyor simple machines forum.
Arkadaş Yeni Smf'ye Dönüş yapmış; KOnuda Bahsetiği ve İlk Verdiği Linklerde
siteismi.com/forum/forum.php yolu görünüyor :) sistem vbulletindi şimdi smf :)