Cevap: dbseo mu vbulletin 5 mi
Eğer vBulletin 5'e geçmek istiyorsanız zaten geçmelisiniz. Yani url olayını düzeltmek için Dbseo veya vBulletin 5 versiyonuna geçmek istiyorsanız ve vBulletin 5 size daha uygun geliyorsa, vBulletin 5 tercih edebilirsiniz, sizin sorununuz sadece url yapısıyla alakalı değil mobil içinde sıkıntılarınızın olduğunu söylüyorsunuz ama tapatalk kullanabilirsiniz resim yükleme işlemleri rahat bir şekilde yapılıyor. vBulletin 5 hakkında bir çok defa yazdık. Fikirlerimizi söyledik geçip geçmemek tamamen size bağlı. ;)
tapatalk ücretlimi araştırdım ama hala çözemedim eğer tapatalk işini çözersem o zaman dbseo bana uyar. olmadı lite versiyon kurarız sıfır maliyetle işi çözeriz bir sorumda lite versiyon url yapısını düzeltmeye yetiyormu.
Alıntı:
MendereS Nickli Üyeden Alıntı
tapatalk ücretlimi araştırdım ama hala çözemedim eğer tapatalk işini çözersem o zaman dbseo bana uyar. olmadı lite versiyon kurarız sıfır maliyetle işi çözeriz bir sorumda lite versiyon url yapısını düzeltmeye yetiyormu.
ücretsizdir.
Alıntı:
MendereS Nickli Üyeden Alıntı
Lite versiyon link yapısını düzenler ama bazı kısıtlamaları var. Ben senin forumunun url yapısını inceledim. Bence gayet normal. Bu forumda aynı url yapısını kullanıyor ve herhangi bir sıkıntısını görmedik. Link yapısını düzelteyim derken Google'da indexlenmiş linklerinizi tehlikeye sokabilirsiniz.