Merhaba
Kısa bir süre önce vb4 için uyanlanmış ve tsarlanmış Xenforo teması vardı. Akıbeti ne oldu acaba.
Ücretli mi ?
Ücretsiz mi?
Knu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba
Kısa bir süre önce vb4 için uyanlanmış ve tsarlanmış Xenforo teması vardı. Akıbeti ne oldu acaba.
Ücretli mi ?
Ücretsiz mi?
Knu ile ilgili bilgisi olan var mı?
en son paylaşımı durdurulmuştu
Tema ücretsiz olarak kısa süreliğine dağıtıldı ancak vbulletin.org çıkan polemiklerden dolayı yok telif hakkı vs yayından kaldırdım ve güncellemedimde zaten artık zor güncellenmek
ancak yabancı forum sitelerinde halen dağıtılıyordum muhtemelen
Yabancı forumlarda dagıtlan versiyonları en son sürüm uyumlu değildir. Sorun yaşanır mı ?
Xenforo hele özellikle bu teması oldukça başarılı
Ozaman ihtimal dahilinde de olsa paylaşacağınız günü bekleyeceğim ( ufakta bir ihtimal olsa umut fakirin ekemeğidir :) )
Bunu yapıp paylaşırsanız çok güzel olur. Sonuç olarak ortaya çıkarmış olduğunuz bir tasarım var bir köşe de kalıp gitmesi yerine herkesle paylaşmanız daha hoş olur.
Emeğinizin kullanılıyor olması kalite göstergesidir.
Şu An Üstünde Çalışıyorum bakalım...
Teşekkürler Etiket Hocam.
Xenforo temasını kullanmak isteyen bir vbulletin kullanıcısının olduğunu biliyorum. kendilerine göre bir kaç editle sitediklerinin çok çok daha kaliteli bir tasarıma ulaşacaklar.
bunuda sizin sayenizde kolayca ulaşmış olacaklar.
kendi forumumda sadece sizin yayınladığını Dil paketi ve tema ( temayı editleyemediğim için kullanamaıyorum. Bir kaç özel eklenti var onu ayarladımmıı kullanıcam inş. ) var.