Toplam 4 Eklenti bulunuyor.
Vbulletin DragonByte Tech SEO,dbseo lite versiyon Türkçe
Vbulletin DragonByte Tech SEO,dbseo lite versiyon Türkçe
=================================================
Kurulum öncesi !!!
==================== Bu sistemi kurmak için en az vBulletin 4.0.2 ya da vBulletin 3.8.x gerektirir vBulletin 4.0.1 düzgün çalışmamaktadır!
Kurulum öncesi her ihtimale karşı forumunuzun yedeğini alarak başlamalısınız !
Kurulum
================* Ekteki .zip dosyasını bilgisayarınıza çekin
** Zip içinde çıkan upload klasöründeki dosyaları ftp forumum kurulu olduğu dizel yükleyin
** XML Klasörünün içinde bulunan product-dbtech_dbseo.xml dosyasını
** Admincp >> Ürünler & Pluginler >> Ürünlerin Yönetimi >> [Ürün Ekle / İçeri Aktar]
FTP forumun kurulu olduğu dizide bulunan .htaccess isimli dosyayı açın içine aşağıdaki kodları ekleyin
adminpc >> vbulletin seçenekleri >> Friendly URLs >>
Standard Optimization olarak ayarlayın
En güncel Türkçe yamayı buradan indirin
* Türkçeleştirme ** Yine ekten çıkan product-dbtech_dbseo_Türkçe_yama.xml dosyasını
** Admincp >> Diller & Cümleler >> Dil Yükle / İndir Alanından kullandığınız dil paketi hangisi ise onun üzerine yazdırarak İçeri Alın
Sistemi ortalama %70 Türkçeye çevirdim ancak devamı gelecek bu çevirinin ...
Ve artık admincp sol barda bulunan DBSEO alanından yada footer bulunan DBSEO-CP alanında yönetici paneline girerek ayarlarını yapabilirsiniz..
Kurulum sonrası bazı istatistikeler
vBSEO'dan DBSEO geçiş sonrası değişim
Toplam 10 Eklenti bulunuyor.
Cevap: Vbulletin DragonByte Tech SEO,dbseo lite versiyon Türkçe
Güncelleme Notları
Ekran alıntıları
bunun vbseo ben 3.6.1 kullanıyorum bundan farkı nedir. biraz açıklarmısınız lütfen.
Alıntı:
lakarak Nickli Üyeden Alıntı
bunun vbseo ben 3.6.1 kullanıyorum bundan farkı nedir. biraz açıklarmısınız lütfen.
Öncelikle vbseodan dönüş için biraz daha bekleyin derim sistem daha stabil bir duruma geldiğinde yaparsınız bu işlemi.
Fark ise vbseo artık bitmiş destek erilmeyen ve hiç bir kuruluşun artık arkasında durmadığı bir yazılımdır.Bu ise yeniden kodlanımş ve şu an bir destek ve geliştirme ekibi bulunan DragonByte tarafında kodlanmış bir yazılımdır.
Şu an için vbseo ve bunu şu iyi veya kötü diye yönlendiremem ancak vbseo artık çok umut bağlamazsanız daha sağlıklı bir karar almış olursunuz derim ...
teşekkürler bilgilendirme için
DBSeo Hayirli Olsun . Paylaşımcı Yüreğine Sağlık Abi : ) ( :
serhat hocam ne zaman tam olarak stabil olur
1.0.2 sürümü ile daha iyi hale gelecegi kanaatindeyim. Gerçi şu an bile bilinen bir sorun yok.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
DragonByte SEO v1.0.6
Bug Fixes And Issue Fixes:
- Fixed an issue with cron sitemap builds in certain circumstances
- Increased performance of thread URL generation where pages need to be determined
@eTiKeT™ hocam uzun bir süredir vbseo ile ilgili sıkıntı çekiyorum vbseodan kaynaklı olan MyFilestore.com - Your Free File Hosting sitesine yönlendime sorunu çekiyorum DBSeo ya geçsem sorun çözülürmü ??
Birde bazı kısımlarda özel URL yapısı kullanıyorum bu URL lerde sıkıntı çıkarmı ?