Portaldan breadcrumb kaldırma
merhaba arkadaşlar yine malesef bir sorunla karşınızdayım :) sorunum şu:
breadcrumb dediğimiz navigasyon kısmını anasayfadan kaldırmayı bu kodla yapabiliyoruz.
benim istediğim portaldan (vbadvanced cmps kullanıyorum) kaldırmak.
bu kodu denedim fakat çalışmadı. portalda tepede breadcrumbun gözükmesi çok saçma ve görüntüyü bozuyor. bunu portal sayfamdan nasıl kaldırabilirim. adv_portal yerine ne yazmam gerekiyor.
yardım etmeye çalışam herkese şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Portaldan breadcrumb kaldırma
Şunu deneyin birde
Yada şunu
yok malesef olmadı... :(
adv_portal içinde navbar kodları direk olarak yok
diyerek navbarı çağırıyor. bende navbar şablonunun içine üstteki kodlardan ne yazdıysam olmadı.
aslında sorunumu kısmen çözdüm. adv_portal şablonundaki
kısmını silip navbar şablonunun içindekileri kopyaladım ve breadcrumb kodlarını çıkarttım. fakat bu hem kod kalabalığı yaptı hemde navbarda yaptığım olası bir değişiklikte adv_portalıda değiştirmem gerekicek. yani otomatik navbardaki değişimler portala yansımayacak. bu yüzden istmiştim. ama olmuyorsa çok uğraşmaya gerek yok :)
Alıntı:
TheMax Nickli Üyeden Alıntı
yok malesef olmadı... :(
adv_portal içinde navbar kodları direk olarak yok
diyerek navbarı çağırıyor. bende navbar şablonunun içine üstteki kodlardan ne yazdıysam olmadı.
aslında sorunumu kısmen çözdüm. adv_portal şablonundaki
kısmını silip navbar şablonunun içindekileri kopyaladım ve breadcrumb kodlarını çıkarttım. fakat bu hem kod kalabalığı yaptı hemde navbarda yaptığım olası bir değişiklikte adv_portalıda değiştirmem gerekicek. yani otomatik navbardaki değişimler portala yansımayacak. bu yüzden istmiştim. ama olmuyorsa çok uğraşmaya gerek yok :)
Şu an kurulu durumda elimde yok bu yüzden tahmini olarak verdim o kodları zaten ancak yinede bakınırım eger bulursam bir yolunu bildirim size...
teşekkürler uğraşmanız yeter :)