değiştim ve kaydettim. Teşekkür ederim. Şimdilik beklemeye geçelim. inşallah indexleme devam eder. şu an index olayı tamamen durmuş gibi. Tekrar rahatsız ederim müsaadenle. Teşekkürler.
Yazdırılabilir Görünüm
değiştim ve kaydettim. Teşekkür ederim. Şimdilik beklemeye geçelim. inşallah indexleme devam eder. şu an index olayı tamamen durmuş gibi. Tekrar rahatsız ederim müsaadenle. Teşekkürler.
Page not found hatası var arkadaşlar bende de... ne yapmam gerekiyor
http://www.ceptim.net/sitemap_index.xml.gz
vbseo sitemap uygulamasını kullanıyorum ilk başlarda yoktu aradan bi zaman gecti bu hata cıktı ortaya
vbseo site map kaldırın ve şu makaleyi inceleyin :vbulletin Kullanım tekniği vbulletin sitemap sistemi nasıl kullanır size katkısı nedir
aynı şeyi bende yaşadım not found diyor durduk yerde.belkide aylardır böyleydi bi bakiyim dedimde :):)
çözersem buraya yazarım sizde çözerseniz yazın lütfen.
etiKet hocamın kesin çözümü en doğrusu tabii ama vbseo sitemap kaldırmak istemyenler için belki bir çözüm çıkabilir.
DBseo VB seo kadar iyimi bunuda örenirsek artık vbseo ya veda edebiliriz.
Arkadaşlar anlamıyorum ben sizin düşüncenizi ya altı üstü bir sitemap oluşturulacak bunun için ilave bir yazılıma ne gerek var ki ?
Default sistemden artı ne bunun daha hızlı index alıyor yada dahamı fazla index sağlıyor tabi ki yok bu site için oluşturduğum sitemap ben en son 1 yıl önce gördüm ve şimdi tekrar bakıyorum halen bir sorun,hata yok ve sorunsuz çalışıyor tümü de indexlenmiş durumda sitemap içeriğiniz.
Benim tavsiyem bu ama size ne istiyorsanız yine o yolu izleyin günlük olarak hata varmı yok mu onu kontrol etmeye devam edin ;) ...
Sitemap dosyalarını uzantıları ile sizin bir işin yok burda bütün içi .Htaccess içine eklene bir kod yapar ve arama motorlarına o yönlendiri siz sadece sitema_index.xml olarak eklersini arama motorlarına.
Eğer sitema oluşturulurken sorunsuz oluşturuluyor bir hata vermiyor ise o zaman sorun sizin kurulumunuzda olmalı burda en olası hata ise .Htaccess içine eklenemsi gereken şu kodların ekli olduğuna emin olun
Bunu eklediğinizde tarayıcınıza şu linki yazdıpınızda /sitema_index.xml site haritanıza sizde erişebilirsiniz ...
Şu konudan en güncel sürümü kurun : vBseo arama motorları içi xml site haritası - vBSEO Search Engine XML Sitemap
Ve google /sitemap_index.xml.gz olarak ekleyin sitemap adresinizi ...