Cevap: Google Sitemap Hatası
Alıntı:
eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim deneyip sonucu bir kaç gün içinde döneceğim.
Siz hangi sitemap'i kullanıyorsunuz?
Yalnız 3.8.x versiyonunda o xml site haritası bölümünü bulamadım seçeneklerde felanda yok
Alıntı:
termic1 Nickli Üyeden Alıntı
Yalnız 3.8.x versiyonunda o xml site haritası bölümünü bulamadım seçeneklerde felanda yok
Hım evet 3.8 sitemap sistemi yok vbseo kaldınız yine ...
Alıntı:
Hım evet 3.8 sitemap sistemi yok vbseo kaldınız yine ...
Temanız çok hoş olmuş elinize sağlık.
Team Wiever ile bağlanıp bakabilir msiiniz?
team kullamıyorum ne yazık ki ...
Alıntı:
team kullamıyorum ne yazık ki ...
Burdan sorunu çözeriz. Ben tekrar gönderdim beklemede diyor. Sitemap içine girince forum_1 forum_2 felan yine aynı yukardaki gibi fakat inşallah değişir beklemeden çıkınca
Dün site haritasını gönderdim. Gönderdiğimde aynı hatalar silinmemeiştir. Bugün site haritası kabul edildi hatalar değişmemiş google webmasters tools'u nasıl sıfırlıcaz yani hiç bişey değişmiyor site haritasını silsekte :) @eTiKeT™
Alıntı:
Dün site haritasını gönderdim. Gönderdiğimde aynı hatalar silinmemeiştir. Bugün site haritası kabul edildi hatalar değişmemiş google webmasters tools'u nasıl sıfırlıcaz yani hiç bişey değişmiyor site haritasını silsekte :) @
eTiKeT™
Direk müdehalede bulunamazsınız bir süre bekleyin düzelmeyecek olur ise sitemap eklenti,dosyaları v.s silin ve sıfırdan kurun tekrar ...
Webmasters'da forum_1.xml.gz düzeldi dizine eklemeler başladı.
Forum_2.xml.gz hala ünlem işareti orada yakında düzelmesini umuyorum.
Şöyle birşey soracağım. vbseo sitemap ekranında RUN dediğimde forum_1 20k index forum_2 geri kalan 800 indexi alıyor. Sonra bu tam tersine dönüyor neden böyle? mesela şuan tam tersi oldu. forum_1 890 URL'den sonra 2'ye geçti. Buda google açısından problem yarattığını düşünüyorum. @eTiKeT™
Alıntı:
Webmasters'da forum_1.xml.gz düzeldi dizine eklemeler başladı.
Forum_2.xml.gz hala ünlem işareti orada yakında düzelmesini umuyorum.
Şöyle birşey soracağım. vbseo sitemap ekranında RUN dediğimde forum_1 20k index forum_2 geri kalan 800 indexi alıyor. Sonra bu tam tersine dönüyor neden böyle? mesela şuan tam tersi oldu. forum_1 890 URL'den sonra 2'ye geçti. Buda google açısından problem yarattığını düşünüyorum. @
eTiKeT™
Bence siz eklentiyi tamamen kaldırın ve dosyaları ile birlikte yeniden kurun ...