Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 982 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Merhab Degerli Arkadaşlar
vbulletin 4.1.11 İle Gelen Bir bug Bulundu Bu Bug Hata Tam Olarak Nedir Kısaca Size Özetleyeyim Örnegin Foruma Birileri Üye Oldu Bu Üyele e-mail Kontroli İçin Bir Mail Gitti Bu bu e-mail Normalde Türkçe Olarak Gitmesi Gerekli Ancak İngilizce olarak Gidiyor Bu Bir Örnekti Bunun Gibi Daha Çok Alanada Hatalar Var Üstelik Dil Tercüme Edilmiş Ama Halen İngilizce Olan Alanalr Mevcut bunu Nasıl Çözebilecegini Aşagıda Anlatacagım.
ftp içinde Bulunan
vBulletin 4.1.11 İle Gelen Yeni Hata - Bug Dil Sorunu Çözümü
Merhab Degerli Arkadaşlar
vbulletin 4.1.11 İle Gelen Bir bug Bulundu Bu Bug Hata Tam Olarak Nedir Kısaca Size Özetleyeyim Örnegin Foruma Birileri Üye Oldu Bu Üyele e-mail Kontroli İçin Bir Mail Gitti Bu bu e-mail Normalde Türkçe Olarak Gitmesi Gerekli Ancak İngilizce olarak Gidiyor Bu Bir Örnekti Bunun Gibi Daha Çok Alanada Hatalar Var Üstelik Dil Tercüme Edilmiş Ama Halen İngilizce Olan Alanalr Mevcut bunu Nasıl Çözebilecegini Aşagıda Anlatacagım.
ftp içinde Bulunan
includes/functions_misc.php dosyasını açın Ve Aşagıdaki Kodları Bulun
işlemelr Bu kadar İsterseniz Bunları Yapmayarak Bir Sonraki Sürümüde Bekleyebilirsiniz Aşagıda Hatalı Alanlardan Bir Casp Ekledim İnceleyebilirsiniz ...
#----------------- #Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
# Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın ! #-----------------
Merhaba Etiket kardeşim. Ellerin dert görmesin. Yine klasını konuşturmuşsun.
Bu hata vbulletin tarafından doğrulandı mı? Ben bu sorunu ingilizce dil dosyasındaki bazı metinleri Türkçeleriyle değiştirerek çözmüştüm..
evet doğrulandı link vermek isterdim ancak tel giriyorum bulmam zaman alabilir
tercume ederek çözüme ulaşanı görmedim zaten tercüme edilmiş alan tekrar tercümede etseniz olmuyor en azından bende öyle oldu ...
#----------------- #Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
# Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın ! #-----------------
evet doğrulandı link vermek isterdim ancak tel giriyorum bulmam zaman alabilir
tercume ederek çözüme ulaşanı görmedim zaten tercüme edilmiş alan tekrar tercümede etseniz olmuyor en azından bende öyle oldu ...
O zaman güncellemelerde bunu düzeltirler. Ben tercüme etmedim. ingilizce dil dosyasını ftpden aldım ve ingilizce olarak gönderilen veya ingilizce cümleleri Türkçe olarak yazdım. benimkisi biraz kurnazlık Ama senin yöntem en güzeli. Tekrar teşekkürler.
A.selam arkadaşım. öncelikle bu sorun 4.1.12 sürümünde düzeltildi. sürümü yükseltmeni tavsiye ederim. imkanın yoksa. admin panelde dil yöneticisine git orada ingilizce dil dosyasını bilgisayarına indir ve hangi mailler ingilizce gidiyorsa onları bul ve türkçesiyle değiştir. sonra kaydet ve tekrar yükle. sorun çözülür. iyi çalışmalar.
A.selam arkadaşım. öncelikle bu sorun 4.1.12 sürümünde düzeltildi. sürümü yükseltmeni tavsiye ederim. imkanın yoksa. admin panelde dil yöneticisine git orada ingilizce dil dosyasını bilgisayarına indir ve hangi mailler ingilizce gidiyorsa onları bul ve türkçesiyle değiştir. sonra kaydet ve tekrar yükle. sorun çözülür. iyi çalışmalar.
Üstad ben bu bahsettiğim avtivasyon maili, hoşgeldin maili ve hoşgeldin mesajı bölümlerini admincp'den cümleleri ara diyerek, hem türkçe kısmına hem de ingilizce kısmına kendi istediğim türkçe içeriği yazdım. Fakat değişen birşey yok hala ingilizce gidiyor.
Daha sonra sizin dediğiniz gibi ingilizce dil paketini şu yolu izleyerek indirdim;
Admincp > Diller & Cümleler > Dil Yükle / İndir >
Dil Paketi: Englsh (US)
Ürün: Vbülletin
Dosya İsmi: vbulletin-language.xml
Charset: ISO- 8859-1
Özel Mesajları İçer: Evet/Hayır (ikisini de denedim)
Sadece Cümleleri indir: Hayır
İNDİR
Fakat indirdiğim dosya içerisinde de Türkçe yapmak istediğim yerler zaten Türkçe olarak görünüyor. Buna rağmen bu mesaj ve maillerdeki ingilizce metinler nerdeki kayıtlardan gidiyor anlamış değilim. Heryer Türkçe ama mesaj ve mailler inatla ingilizce gidiyor.