vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım

Konu: vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım

Bu konu 20135 kez görüntülendi 124 yorum aldı ...

Giriş

• Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 180 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.

vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım ==========================================================Tükçe çekilen videolardaki karakter sorunu giderilmiştir. Navbar alanına eklenen linklerde sorun tarafımdan giderilmiştir vbulletin-turko yılmaz abinin geliştirdiği sistem entegre edilerek navbar daki admin paneli sadece yetkile guruplara verilmiştir. Bu gruplar ayalanabilir . Detaylı bilgi için : vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library

Bu konu 20135 kez görüntülendi 124 yorum aldı ...
    vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım 5.00 20135 Reviews

Konuyu değerlendir: vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım

5 üzerinden 5.00 | Toplam: 4 kişi oyladı ve 20135 kez incelendi.

1. vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım Ayrıntıları »»

Version: , by (vwmaster )
        Son çevrim içi zamanı: Ara 2015 Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder
        vB Sürümü: 4.2.x Değerlendirme:  (4 oy, 5.00 puan.) Kurulan: 5
        Yayınlanış: 10.Ocak.2013 Son Güncelleme: Belirsiz İndirme: 117
        Destek DB değişiklikleri Plugins kullanır Oto Şablon
        Kod değişikliği Kod Değişiklikleri Ek Dosyalar Tercüme izini
        External Content

================================================== ========
        Tükçe çekilen videolardaki karakter sorunu giderilmiştir.
        Navbar alanına eklenen linklerde sorun tarafımdan giderilmiştir
        vbulletin-turko yılmaz abinin geliştirdiği sistem entegre edilerek navbar daki admin paneli sadece yetkile guruplara verilmiştir. Bu gruplar ayalanabilir .

Kurulum
        ===========
        Adım 1
        Ekten Çıkan Klasörü Rardan Çıkarın kaynak
        FTP Upload Adlı Klasörden Çıkanları Ftp Ana Dizende Gerekli Klasörlerin İçine Yönlendirin
        Adım 2
        product-medialibrary.xml Dosyasını
        Admincp >> Ürünler & Pluginler >> Ürünlerin Yönetimi >> [Ürün Ekle / İçeri Aktar]
        Adım 3
        ekte bulunan türkçe yamalardan dil kodlaması size uyan xml Dosyasını
        Admincp >> Diller & Cümleler >> Dil Yükle / İndir Alanından kullandığınız dil paketi hangisi ise onun üzerine yazdırarak İçeri Alın
        Adım 4
        ftp yüklediğini dosyaların içerisinde bulunan customVID adlı klasörün Okuma yazma degerini 777 Olarak ayarlayın

VBSEO Kullanıcıları Özel Rewrite Kuralları alanına aşagıdaki kodları eklesinler

[Kodeleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tiklayın...]
        Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  vbseo.PNG
Görüntüleme: 195
Büyüklüğü:  163.2 KB (Kilobyte)

Bu eklentiye alternatif bir eklenti :vBulletin 4.X.X ile uyumlu vBTube video portalı - vBTube LE Media Library - Türkçe

Ayrıntılı bilgi : vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library Nedir işlevi görevi mantığı ?

Hemen İndir

Ekran görüntüleri

vBulletin Admin Kontrol Paneli' - vbulletin_web_tr_admincp_index_php.png   vbulletin Video portalı - vbulletin_web_tr_media_php.jpg  

Destek sistemi

• Bu mod, kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya yazarın izni olmaksızın başka bir yerde yayınlanamaz.

Benzer Konular

Son Mesaj
      Cevap
      Type
      Developer
      Moderatör
      23:36 06.Kasım.2012
      23:53 19.Kasım.2012
    1. MySimS3k® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw mod
      Emeklerine sağlık çok soru gelen bir konuydu paylaşman iyi oldu
      1patron1, eTiKeT™ Bunu beğendi.

2. Administrator
      Nereden
      İsTaNBuL
      Paylaşımcı Yüreğine sağlık abi merakla beklediğim eklenti idi diodum ne zaman sunacak serhat abi

3. vw master
      Nereden
      core/includes/
      LaDezs Nickli Üyeden Alıntı
      Paylaşımcı Yüreğine sağlık abi merakla beklediğim eklenti idi diodum ne zaman sunacak serhat abi
      Aslında eklenti yayınlanabilir durumda idi ancak karakter sorunları navbardaki butonlar ye yetkilendirme sorunları vardı bunları sisteme entegre etmek için ugraştım ve sonunda yayınladım ..
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

4. MySimS3k® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw mod
      süpersin serhat usta emeğine sağlık

5. vw follower
      Nereden
      İzmir/Ödemiş
      ustam kurdum ben bunuda konulara tıkladığımda server hatası nedir bu
      1patron1 Bunu beğendi.

6. Administrator
      Nereden
      İsTaNBuL
      Trafikci258 Nickli Üyeden Alıntı
      ustam kurdum ben bunuda konulara tıkladığımda server hatası nedir bu
      Dostum bu hatanın açıklaması Sitedeki İçerik (Konu-mesaj-kategori..) Erişim Problemidir.
      Bu Eklentimizde yer alan " .htaccess " dosyasını direk ana dizine göndermişsin gözlemlediğim kadarı ile

bu işlem yanlış yapılmış ilk önce var olan " .htaccess " aciyorsunuz ve daha sonra yukardaki plugin'in içinde yer alan " .htaccess " kodlarını kendi sitenizin

" .htaccess " dosyasina ekliyorsunuz ve sitenizin var olan ayarlarini değiştirmeden sonradan kurulan eklentinin ayarlarını eklemiş oluyorsunuz.

şuan için problemin kalkmış durumda bu gibi durumlarda en büyük önerim şudur. eklentileri kurmak için önce test 1 alaniniz olsun orada deneyin kurun inceleyin daha sonra aktif sitenize yükleyin bazi problemlerimizin gerçekten yedek yüklemek dışında çözümü olmuyor.
      g.olsun diyelim Dostum sana

7. vw follower
      Nereden
      İzmir/Ödemiş
      Tesekkurler LaDesZ dostum eline saglik
      1patron1, LaDezs Bunu beğendi.

8. vw follower
      Nereden
      İzmir/Ödemiş
      arkadaşlar bütün izinleri açtım yönetime lakin mediaya girdiğimde kategori oluşturamıyorum sebebi nedir?
      1patron1 Bunu beğendi.

9. Administrator
      Nereden
      İsTaNBuL
      Trafikci258 Nickli Üyeden Alıntı
      arkadaşlar bütün izinleri açtım yönetime lakin mediaya girdiğimde kategori oluşturamıyorum sebebi nedir?
      Verilen Hata Yönlendirme Hatası Yane " Page Do Not " bu gibi hatalar genellikle yanlış yapılmış yonlendirmelerden kaynaklanir.
      Çözüm olarak BU gibi durumlarda seo ayarlarınızı veya yonlendirmek için kullandiğiniz araci bir php dosyasini inceliceksiniz bizim vbulletinde bu işlemi gören
      dosyanmiz

".htaccess " bir önceki sorunda ".htaccess" dosyasina bu eklentinin kodlarını ekleyin demiştim en alta değil var olan " .htaccess " dosyasinin en üstüne bu kodlar eklenicek bu şekile yapıldığında problem ortadan kalkmış oluyor.
      1patron1, bylorci Bunu beğendi.

Sayfa 1 Toplam 13 Sayfadan 1 2 3 11