Dikkat: Forum şu an için bütün ziyaretçilere ve üyelere kapatılmıştır !
Sadece yönetim kadrosundan olan kullanıcılar içeriği görebilir ve kullanabilirler ...
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 268 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.

vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım

vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım ==========================================================Tükçe çekilen videolardaki karakter sorunu giderilmiştir. Navbar alanına eklenen linklerde sorun tarafımdan giderilmiştir vbulletin-turko yılmaz abinin geliştirdiği sistem entegre edilerek navbar daki admin paneli sadece yetkile guruplara verilmiştir. Bu gruplar ayalanabilir . Detaylı bilgi için : vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library

Git Birinci 3 11 12 13

Konuyu değerlendir: vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım

5 üzerinden 5.00 | Toplam: 4 kişi oyladı ve 22493 kez incelendi.

1. vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım Ayrıntıları »»

Version: , by (vwmaster )

Son çevrim içi zamanı: Mar 2016 Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder
      vB Sürümü: 4.2.x Değerlendirme:  (4 oy, 5.00 puan.) Kurulan: 5
      Yayınlanış: 10.Ocak.2013 Son Güncelleme: Belirsiz İndirme: 120
      Destek DB değişiklikleri Plugins kullanır Oto Şablon
      Kod değişikliği Kod Değişiklikleri Ek Dosyalar Tercüme izini
      External Content

================================================== ========
      Tükçe çekilen videolardaki karakter sorunu giderilmiştir.
      Navbar alanına eklenen linklerde sorun tarafımdan giderilmiştir
      vbulletin-turko yılmaz abinin geliştirdiği sistem entegre edilerek navbar daki admin paneli sadece yetkile guruplara verilmiştir. Bu gruplar ayalanabilir .

Kurulum
      ===========
      Adım 1
      Ekten Çıkan Klasörü Rardan Çıkarın kaynak
      FTP Upload Adlı Klasörden Çıkanları Ftp Ana Dizende Gerekli Klasörlerin İçine Yönlendirin
      Adım 2
      product-medialibrary.xml Dosyasını
      Admincp >> Ürünler & Pluginler >> Ürünlerin Yönetimi >> [Ürün Ekle / İçeri Aktar]
      Adım 3
      ekte bulunan türkçe yamalardan dil kodlaması size uyan xml Dosyasını
      Admincp >> Diller & Cümleler >> Dil Yükle / İndir Alanından kullandığınız dil paketi hangisi ise onun üzerine yazdırarak İçeri Alın
      Adım 4
      ftp yüklediğini dosyaların içerisinde bulunan customVID adlı klasörün Okuma yazma degerini 777 Olarak ayarlayın

VBSEO Kullanıcıları Özel Rewrite Kuralları alanına aşagıdaki kodları eklesinler

Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  vbseo.PNG
Görüntüleme: 204
Büyüklüğü:  163.2 KB (Kilobyte)

Bu eklentiye alternatif bir eklenti :vBulletin 4.X.X ile uyumlu vBTube video portalı - vBTube LE Media Library - Türkçe

Ayrıntılı bilgi : vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library Nedir işlevi görevi mantığı ?

Hemen İndir

Ekran görüntüleri

vBulletin Admin Kontrol Paneli' - vbulletin_web_tr_admincp_index_php.png   vbulletin Video portalı - vbulletin_web_tr_media_php.jpg  

Destek sistemi

• Bu mod, kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya yazarın izni olmaksızın başka bir yerde yayınlanamaz.

Benzer Konular

Son Mesaj
    Cevap
    Type
    Developer
    Moderatör
    23:36 06.Kasım.2012
    0
    vBulletin Türkçe yamalar
    eTiKeT™
    09:24 26.Şubat.2015
    6
    vBulletin Türkçe yamalar
    eTiKeT™
    23:53 19.Kasım.2012
    0
    vBulletin Türkçe yamalar
    eTiKeT™
    10:50 15.Kasım.2014
    10
    vBadvanced CMPS Sistemi
    eTiKeT™
    23:51 09.Ocak.2013
    0
    vBulletin Türkçe yamalar
    eTiKeT™
  1. 10.Ocak.2013, 00:19
    ================================================== ========
    Tükçe çekilen videolardaki karakter sorunu giderilmiştir.
    Navbar alanına eklenen linklerde sorun tarafımdan giderilmiştir
    vbulletin-turko yılmaz abinin geliştirdiği sistem entegre edilerek navbar daki admin paneli sadece yetkile guruplara verilmiştir. Bu gruplar ayalanabilir .

Kurulum
    ===========
    Adım 1
    Ekten Çıkan Klasörü Rardan Çıkarın kaynak
    FTP Upload Adlı Klasörden Çıkanları Ftp Ana Dizende Gerekli Klasörlerin İçine Yönlendirin
    Adım 2
    product-medialibrary.xml Dosyasını
    Admincp >> Ürünler & Pluginler >> Ürünlerin Yönetimi >> [Ürün Ekle / İçeri Aktar]
    Adım 3
    ekte bulunan türkçe yamalardan dil kodlaması size uyan xml Dosyasını
    Admincp >> Diller & Cümleler >> Dil Yükle / İndir Alanından kullandığınız dil paketi hangisi ise onun üzerine yazdırarak İçeri Alın
    Adım 4
    ftp yüklediğini dosyaların içerisinde bulunan customVID adlı klasörün Okuma yazma degerini 777 Olarak ayarlayın

VBSEO Kullanıcıları Özel Rewrite Kuralları alanına aşagıdaki kodları eklesinler

Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  vbseo.PNG
Görüntüleme: 204
Büyüklüğü:  163.2 KB (Kilobyte)

Bu eklentiye alternatif bir eklenti :vBulletin 4.X.X ile uyumlu vBTube video portalı - vBTube LE Media Library - Türkçe

Ayrıntılı bilgi : vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library Nedir işlevi görevi mantığı ?
    Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Eklenen Resimlerin Önizlemeleri vBulletin Admin Kontrol Paneli' - vbulletin_web_tr_admincp_index_php.png   vbulletin Video portalı - vbulletin_web_tr_media_php.jpg  
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar
  2. vw master
    Nereden
    core/includes/

Cevap: vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım

arda71 Nickli Üyeden Alıntı
    sunucumda sıkıntı olmaz sanırım peki bu sitede kullanılan sistem bumudur?
    Budur : vBulletin 4.X.X ile uyumlu vBTube video portalı - vBTube LE Media Library - Türkçe
    Faydalı bilgiler
    ===================
    Sorunlarını için lütfen PM atmayın gerektiğinde zaten biz sizden gerekli bilgileri isteyeceğimizden emin olabilirsiniz.
    Sorunlarınızı lütfen ilgili forum olan vbulletin sorunlarınız bölümünde konu açarak sorun konu açmaktan çekinmeyin.
    Sorunlarınız ile ilgili konu açmadan önce lütfen şu konuya bir göz atın.
    İkinci el vbulletin lisansımı alacaksınız LÜTFEN şu konuyu ziyaret ederek bilgi edinin
  3. 03.Kasım.2014, 00:11
    arda71 Nickli Üyeden Alıntı
    sunucumda sıkıntı olmaz sanırım peki bu sitede kullanılan sistem bumudur?
    Budur : vBulletin 4.X.X ile uyumlu vBTube video portalı - vBTube LE Media Library - Türkçe
  4. vw kullanıcı

Cevap: vBulletin video portalı - 8WayRun.Com - Media Library -TÜRKÇE videolu anlatım

merhaba, ben eklentiyi kurdum fakat girmek istedigim de ;

diyor neden olabilir ?
  5. 07.Haziran.2015, 13:42

diyor neden olabilir ?
  6. vw follower

Bad Nickli Üyeden Alıntı

diyor neden olabilir ?
    Üye grubu ayarlarından yetkileri kontrol edin.
  7. 07.Haziran.2015, 14:08
    Bad Nickli Üyeden Alıntı

diyor neden olabilir ?
    Üye grubu ayarlarından yetkileri kontrol edin.
  8. vw kullanıcı

merhaba bunu kurdum ama eklenti yüklerken böyle kalıyor
  9. 09.Haziran.2015, 21:24
    merhaba bunu kurdum ama eklenti yüklerken böyle kalıyor
  10. vw follower

Kurulumu yaptım ama bu hatayı veriyor link eklemiyor, services kısmından youtube xml dosyasını da ekledim
  11. 13.Haziran.2015, 02:54

Kurulumu yaptım ama bu hatayı veriyor link eklemiyor, services kısmından youtube xml dosyasını da ekledim

Git Birinci 3 11 12 13