Merhaba
Bir Çok Vbulletin Kullanıcısının Bilmedigi Bir Özellik Olan Uyarı Sistemini Sizlere Nasıl Kullanacagınız Anlatmaya Çalışacagım .
Adım 1
admincp >> Uyarılar >> Uyarı Ekle >> Alanını Açınız Yada Aşagidaki Linki Size Göre Uyarlayınız Ve Casp Bakarak Ayarları İnceleyiniz
PHP- Kodu:
İçerikteki Özellikler Dikkat Çekici Olanları Ekledim Diger Seçenekler Zaten Anlaşılır Durumda
Başlık : Uyarıya Bir Ad Verebilirsiniz
HTML ilanı : HTML Kodları İle Uyarı Hazırlıyabilirsiniz
Gösterilecek üye grubu seçin >>> Gömesiniz İstediginiz Üye Grupları Kullanıcı üye gruplarına dahil değil >>> Görmesini İstemediginiz Üye Grubu Üye Forumu inceliyor >>> Sizin Belirteceginiz Forumlarda Görünür Üye Forumu inceliyor veya bir forum seçin >>> Sizin Belirteceginiz Forumlarda Görünür Üye Stil Kullanmayi inceliyor Üye ziyaret etmedi gün veya daha fazla >>> Belirtilen Günden Beri Forumu Ziyaret Etmeyenler Görebilir Üye Mesaj yazmadı Gün veya daha fazla( Fakat daha önceden mesaj attı) >>> Mesaj Yazmadıgı Gün Sayısı İle Gösterebilirsiniz Üye mesaj sayısı ve mesaj >> Belli Bir Mesaj Sayısı Arasındakiler için Özel Uyarı Mesajı olmayan üyeler üye arasında ve ceza noktaları üye arasında ve ceza noktaları Üye özel mesaj deposu % ve % full Üye adı Üyenin doğum günü Kullanıcı arama ile bu sayfaya geldiğinde Tüm Kullanıcıların Yoksay Listesindeki Kullanıcılar Hariç Tarih (dd-mm-yyyy) Zaman ile arasında (24 saat formatı ss:dd kullanın) İlanım için Kriterler Gerçekleştiğinde İlanı ile Gösterme Zamanı Çakıştığında Gösterme
Benim Örnekte Kullanıgım HTML Kodları
PHP- Kodu:
Ve Sonuç
Forumlar
Blog
Store
Giriş & Kayıt ol
-
Hoş geldin Kayıtsız Üye
Facebook ile Baglan & Kayıt ol
Üyeliğinizi aktifleştirmek için e-posta iste
Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir. Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Facebook ile BaglanBize Yazin