Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 543 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir
vBulletin Sistemine Entegre Edeline Bu Uygulama Amacı Tamamen Sohbet'dir Ancak Uygulama Şu An Sohbet İle Kalmayıp İçerisinden Barındırdıgı Bir Çok Özellik İle Artık Vaz Geçilmez Bir Uygulama Halini Almıştır .
Bu Uygulamanın Size Artısı Yada Eksisi Ne Olabilir ? En Önemli Artısı Sohbet Penceresi İle Forumda Farklı Bir Hareketlilik Başlar Sohbete Saatler Geçirebilirsiniz.
Ve Sohbete Katılmak İsteyenlerin
Bu konu 5861 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir
5861 Reviews
-
vw master
- Nereden
- core/includes/
#-----------------
# Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
# Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !
#-----------------
-
Cevap: vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir
kardeşim indirme linki nerede göremedimde
-
vw master
- Nereden
- core/includes/
Cevap: vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir
bersan_kemal Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim indirme linki nerede göremedimde
Evet eski bir konu ama eklenti sitede mevcut ve güncel sürümünü de şu an ekledim
MGC Chatbox Evo vbulletin 4
#-----------------
# Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
# Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !
#-----------------
-
teşekkürler kardeşim herzaman olduğu gibi hızır gibi yetiştin
-
Selamlar;
Bunu kurdum ancak forumun heryerine kanca atıyor ve açıkçası bunun forumu kasdığını düşünüyorum.
Kaldırmaya çalıştığımda da bazı hata kodları ile karşılaştım ve hala çözmek için uğraşıyorum.
Bunun yerine VSa - ChatBox (AJAX) öneririm.
-
vw master
- Nereden
- core/includes/
behcet Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar;
Bunu kurdum ancak forumun heryerine kanca atıyor ve açıkçası bunun forumu kasdığını düşünüyorum.
Kaldırmaya çalıştığımda da bazı hata kodları ile karşılaştım ve hala çözmek için uğraşıyorum.
Bunun yerine
VSa - ChatBox (AJAX) öneririm.
MGC sistemi sadece bir sohbet penceresi ancak diğerlerine göre yönetim,görsel ve işlevsellik olarak aralarında uçurum var bu nedenle biraz karışık ve sistemi yoracak yapıya sahip.
Kısacaı bunu kullanacak kişiler forumunda kesinlikle sohbet çok iyi olması gerekli basit bir sohbet tarzına var ise evet hiç bulaşmayın vsa işinize rahatlıkla görecektir ...
#-----------------
#-----------------