Konu: vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir

Bu konu 5861 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...

Giriş

• Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 543 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.

vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir vBulletin Sistemine Entegre Edeline Bu Uygulama Amacı Tamamen Sohbet'dir Ancak Uygulama Şu An Sohbet İle Kalmayıp İçerisinden Barındırdıgı Bir Çok Özellik İle Artık Vaz Geçilmez Bir Uygulama Halini Almıştır . Bu Uygulamanın Size Artısı Yada Eksisi Ne Olabilir ? En Önemli Artısı Sohbet Penceresi İle Forumda Farklı Bir Hareketlilik Başlar Sohbete Saatler Geçirebilirsiniz. Ve Sohbete Katılmak İsteyenlerin

Bu konu 5861 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
    vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir 5861 Reviews

Konuyu değerlendir: vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 5861 kez incelendi.

1. vw master
      Nereden
      core/includes/

ikon14 vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir

vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir

vBulletin Sistemine Entegre Edeline Bu Uygulama Amacı Tamamen Sohbet'dir Ancak Uygulama Şu An Sohbet İle Kalmayıp İçerisinden Barındırdıgı Bir Çok Özellik İle Artık Vaz Geçilmez Bir Uygulama Halini Almıştır .
      Bu Uygulamanın Size Artısı Yada Eksisi Ne Olabilir ? En Önemli Artısı Sohbet Penceresi İle Forumda Farklı Bir Hareketlilik Başlar Sohbete Saatler Geçirebilirsiniz.
      Ve Sohbete Katılmak İsteyenlerin Sayısı Artıkca Forumunuz Şenlenir Bence En Etkili Yanı Bu Peki Kötü Yanı Sohbete Dalan Kişiler Artık Forumda Gezinmeyi Bırakabilir,Konu Başlatmalarında Yada Mesaj Yazma İstatisliklerin Degişiklikler Olabilir .Kaynak
      Artık Kurup Kurmamak Size Kalmış Ancak İçerisinde Barındırdıgı Özelliklerden Söz Etmeden Edemeyecegim

• Basit kurulum
      • Ajax Sitemi Sayesinde Sayfa Yenilemeye Son
      • Javascript ile Hızlı ve Akıllı sohbetler alma sunucu dosyaları (kullanıcı grubunun başına yenileme gecikme ayarlanabilir) çağırır
      • Bir sohbet üzerine çift tıklayarak düzenleme / güncelleme
      • Menüleri ve javascript ile sohbetler üzerine Interact

Bir çok kullanıcı grubuna izinler gruplarına göre özellikleri sınırlamak
      • Chatbox Tam Ekran Yapabilme
      • Sohbetlerinin forum sayfalarında boyutu, konumu, editör düzeni (üst / alt giriş veya sağ / sol ) Gibi Alanlara Yerleştirme İmkanı
      • BBCode'lar seçimi, tarih / saat seçenekleri, avatar Alanlarda İstediginiz Şekilde Yetkilendirme
      • Birden fazla yapılandırma seçenekleri ile kanalları (sınırsız sayıda) oluşturmak İmkanı
      • Belirli bir sayfa görüntülendiğinde seçmek imkanı
      • Sadece seçilmiş dillerde kanalı görüntülemek için Seçenek
      • Kullanıcı Grubu / Kullanıcı izinleri kanala erişmek için

Bunlara erişmek için kullanıcı grubu / kullanıcı izinleri ile kullanılabilir Birçok komutları:
      • / me: iyi bilinen IRC komutu
      • / del: Sohbettiki Yazışmaları Temizleme İmkanı
      • / ignore: başka bir kullanıcıdan sesleri görmezden Gelme
      • / ban: Sohbetten Yasaklama
      • / pm: Sohbettikleri İle Özel Mesajlaşma İzni
      • /announcement : chatbox üstüne duyuru değiştirmek
      • /slap : kullanıcı başka bir kullanıcının tokat izin
      • /team:Belirtilen kullanıcı grupları arasında gönderirken sohbetleri

Chatbox bulunan Konular, Forum aktivite bildirimleri sistemi:
      • Farklı ekran seçenekleri:
      • Sohbetleri ile eritilerek chatbox olarak
      • Ayrı bir sütun chatbox içinde
      • VB3 için vB4 kenar çubuğu veya özel bir kenar çubuğu

Çoklu bildirimler:
      • Yeni konu oluşturma
      • Yeni mesaj oluşturma
      • IbProArcade yüksek puanlar (dahil değil - ayrı bir ürün)

• Istatistiklerinin yanı sıra indirme ve arama özelliklerine sahip arşiv sistemi
      • Chatbox online kullanıcıların listesini görüntüleme İmkanı
      • Antiflood sistemi
      • Özel sohbetler sekmeleri PM yoluyla özelliği
      • İsteğe bağlı ses bildirimleri
      • Sunucu yük optimizasyonu için etkin modu özelliği
      • Kullanıcı istatistikleri mesaj ve profil görüntülemek
      • Chatbox istatistikleri forumhome gösterilbilme

Gibi Bir Çok Özellik Barındırmaktadır Üstelik Bu Özellikleri İle Bu Uygulama Tamamen ücretsizdir .
      Artık Kullanıp Kullanmamak Size Kaldım aşagıdaki Eke Bir Kaç Ekran Altıntısına da Ekliyorum Örnek Olarak Bakabilirsiniz

==================================================
      MGC Chat box kur - indir
      ==================================================

Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Eklenen Resimlerin Önizlemeleri mgc_chat_box_evo.jpg   mgc_chat_box_evo1.jpg  
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

2. bersan_kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw follower

Cevap: vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir

kardeşim indirme linki nerede göremedimde
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

3. vw master
      Nereden
      core/includes/

Cevap: vBulletin İçin Sohbet Penceresi - MGC Chatbox Evo Nedir Ne Gibi Özellikler İçerir

bersan_kemal Nickli Üyeden Alıntı
      kardeşim indirme linki nerede göremedimde
      Evet eski bir konu ama eklenti sitede mevcut ve güncel sürümünü de şu an ekledim
      MGC Chatbox Evo vbulletin 4
      LaDezs Bunu beğendi.
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

4. bersan_kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw follower

teşekkürler kardeşim herzaman olduğu gibi hızır gibi yetiştin
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

5. behcet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

Selamlar;
      Bunu kurdum ancak forumun heryerine kanca atıyor ve açıkçası bunun forumu kasdığını düşünüyorum.
      Kaldırmaya çalıştığımda da bazı hata kodları ile karşılaştım ve hala çözmek için uğraşıyorum.

Bunun yerine VSa - ChatBox (AJAX) öneririm.
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

6. vw master
      Nereden
      core/includes/

behcet Nickli Üyeden Alıntı
      Selamlar;
      Bunu kurdum ancak forumun heryerine kanca atıyor ve açıkçası bunun forumu kasdığını düşünüyorum.
      Kaldırmaya çalıştığımda da bazı hata kodları ile karşılaştım ve hala çözmek için uğraşıyorum.

Bunun yerine VSa - ChatBox (AJAX) öneririm.
      MGC sistemi sadece bir sohbet penceresi ancak diğerlerine göre yönetim,görsel ve işlevsellik olarak aralarında uçurum var bu nedenle biraz karışık ve sistemi yoracak yapıya sahip.
      Kısacaı bunu kullanacak kişiler forumunda kesinlikle sohbet çok iyi olması gerekli basit bir sohbet tarzına var ise evet hiç bulaşmayın vsa işinize rahatlıkla görecektir ...
      #-----------------
      #

#-----------------