Konu: vB 4.X.X vBulletin gelişmiş üyelik sistemi-Davetiyeli üyelik sistemi Full TÜRKÇE-VSa - Advanced Registration

Bu konu 5260 kez görüntülendi 28 yorum aldı ...

Giriş

• Açıklama;Forum kayıt sistemi ayrıntılı olarak denetleyebilir ve davetiye sistemini kullanabilirsiniz. Orijinal :VSa - Advanced Registration - vBulletin.org Forum Özellikler;- 'Rast gele Sorular - Kullanıcı kaydına devam etmek için rastgele soruyu cevaplamak gerekir (açık / kapalı olabilir) - 'Davetiyeler Sistemi' - kullanıcılar foruma katılmak için arkadaşlarını davet gönderebilir - Siz yalnızca davetli kişilerin kayıtlarını kabul edebilirsin - (Kabul / düzenleme / iletişim / silme)

Bu konu 5260 kez görüntülendi 28 yorum aldı ...
    vBulletin gelişmiş üyelik sistemi-Davetiyeli üyelik sistemi Full TÜRKÇE-VSa - Advanced Registration 5.00 5260 Reviews

Konuyu değerlendir: vBulletin gelişmiş üyelik sistemi-Davetiyeli üyelik sistemi Full TÜRKÇE-VSa - Advanced Registration

5 üzerinden 5.00 | Toplam: 1 kişi oyladı ve 5260 kez incelendi.

1. vBulletin gelişmiş üyelik sistemi-Davetiyeli üyelik sistemi Full TÜRKÇE-VSa - Advanced Registration Ayrıntıları »»

vBulletin gelişmiş üyelik sistemi-Davetiyeli üyelik sistemi Full TÜRKÇE-VSa - Advanced Registration

Version: , by (vwmaster )
        Son çevrim içi zamanı: Haz 2015 Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder
        Category: vB 4.X.X
        vB Sürümü: 4.2.x Değerlendirme:  (1 oy, 5.00 puan.) Kurulan: 0
        Yayınlanış: 11.Şubat.2013 Son Güncelleme: Belirsiz İndirme: 104
        Destek DB değişiklikleri Plugins kullanır Oto Şablon
        Kod değişikliği Tercüme izini

Açıklama;
        Forum kayıt sistemi ayrıntılı olarak denetleyebilir ve davetiye sistemini kullanabilirsiniz.
        Orijinal :VSa - Advanced Registration - vBulletin.org Forum
        Özellikler;
        - 'Rast gele Sorular - Kullanıcı kaydına devam etmek için rastgele soruyu cevaplamak gerekir (açık / kapalı olabilir)
        - 'Davetiyeler Sistemi' - kullanıcılar foruma katılmak için arkadaşlarını davet gönderebilir
        - Siz yalnızca davetli kişilerin kayıtlarını kabul edebilirsin
        - (Kabul / düzenleme / iletişim / silme) Yönetim 'kullanıcı tarafından denetimi yapılabilir
        - 'Non-aktif kullanıcıların yönetimi (kabul / düzenleme / iletişim / silme)
        - X gün kayıt sonrasında teyit değilse otomatik olarak aktif olmayan hesapları silmek için Seçenek
        Adım 1 Kurulum;
        Ekte bulunan VSa - Advanced Registration.xml Dosyasını admincp >> Pluginler & Ürünler >> Ürün Yönetimi >> [Ürün Ekle/Yükle] Alanında İçeri almanız yeterli

Adım 2 -Türkçeleştirme
        Yine ekte bulunan türkçe yama klasörü içinden vBulletin gelişmiş üyelik sistemi-TÜRKÇE yama-.xml Dosyasını
        admincp >> Diller & Cümleler >> Dil Yükle / İndir >> XML-Dil paketi yükleme bölümü >> Alanından Kullandığını türkçe dil paketinin üzerine yazdırın ( Dil paketi sürümünü gözardı et seçili olsun )kaynak

Adım 3 Ayarları
        admincp >> vbulletin seçenekleri >> VSA - Gelişmiş Kayıt sistemi

Hemen İndir

Ekran görüntüleri

Destek sistemi

• Bu mod, kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya yazarın izni olmaksızın başka bir yerde yayınlanamaz.

Benzer Konular

Son Mesaj
      Cevap
      Type
      Developer
      Moderatör
      19:46 19.Şubat.2015
    1. vw follower

Cevap: vBulletin gelişmiş üyelik sistemi-Davetiyeli üyelik sistemi Full TÜRKÇE-VSa - Advanced Regist

Emegine saglik yanliz Türkce yama dosyasini attiktan sonra forum arap forumlari gibi ters döndü

2. vw master
      Nereden
      core/includes/

Cevap: vBulletin gelişmiş üyelik sistemi-Davetiyeli üyelik sistemi Full TÜRKÇE-VSa - Advanced Regist

egemen Nickli Üyeden Alıntı
      Emegine saglik yanliz Türkce yama dosyasini attiktan sonra forum arap forumlari gibi ters döndü
      Hangisini yüklediniz dil dosyasının...
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

3. vw follower

Hangisi derken 2 dil dosyasi var zaten ikiside ayni ben ilk 2.yükledim onda kod hatasi verdi yüklemedi sonra 1. yi yükledim ondan sonra forum ters geldi Allahtan suan kullanmis oldugum dil yamasinin yedegini aldim ama bende zaten bu eklenti yüklüymüs dilide türkce benim sorun simdi baska asagiya verdim bi bakarsaniz iyi olur gönderenin nicki yazmasi gerekmiyormu bu kirmizi ile belirledigim yerde

Bu davet forum üyesi [ARG:4 UNDEFINED] tarafından gönderildi.
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

4. vw master
      Nereden
      core/includes/

Hangisi derken 2 dil dosyasi var zaten ikiside ayni ben ilk 2.yükledim onda kod hatasi verdi yüklemedi sonra 1. yi yükledim ondan sonra forum ters geldi Allahtan suan kullanmis oldugum dil yamasinin yedegini aldim ama bende zaten bu eklenti yüklüymüs dilide türkce benim sorun simdi baska asagiya verdim bi bakarsaniz iyi olur gönderenin nicki yazmasi gerekmiyormu bu kirmizi ile belirledigim yerde

Bu davet forum üyesi [ARG:4 UNDEFINED] tarafından gönderildi.
      Geken mail içindemi böyle görünüyor bu olay ? Deniyorum bende sorun görünmüyor

#-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

5. vw follower

Evet gelen mail icerisinde bende malesef nedendir bilmiyorum fakat sendeki gibi görünmüyor

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

6. vw master
      Nereden
      core/includes/

Evet gelen mail icerisinde bende malesef nedendir bilmiyorum fakat sendeki gibi görünmüyor

Davetiyeyi ingilizce gönderin birde bir mail adresi verin ben göndereyim size davetiye bakalım sonuç ne ?
      #-----------------
      #

#-----------------

7. vw follower

Olur size mail göndereyim [email protected]

Hatta bende birde böyle gönderiyor Sekmeye tikladigimda nomalmi bu

- - - - - - - - - -

Forumun dilini ingilizceye cevirince düzgün görünüyor anlamadim gitti

8. vw master
      Nereden
      core/includes/

Ne diyelim şimdi

Ben bir davetiye gönderdim bakın bakalım sorun varmı .
      Şunu deneyin diller ve cümlelerde şunu aratın Bu davet forum üyesi sanırım hem ingilizce de hemde Türkçe de çıkacak ingilizce de yazanı Tükçe alanına kopyalayın ve ingilizce olan alandaki silin ...
      #-----------------
      #

#-----------------

9. vw follower

Etiket üstad tamamdir sorun Türkce dil yamasindan kaynaklaniyormus sistemdeki 2. Türkce dil yamasini kullanima actiktan sonra sorun düzelmistir yardim ve vakit ayirdiginiz icin cok tesekkür ederim sagolun
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 1 2 3