Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 2999 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Arkadaşlar bana anlık bildirim eklentisi lazım yani wmaraci'ndaki gibi bir konuma cevap yazıldıgı zaman üstten anlık bildirim gelsin yada özel mesaj geldiğinde filan ? vbulletin 3.8 için
Arkadaşlar bana anlık bildirim eklentisi lazım yani wmaraci'ndaki gibi bir konuma cevap yazıldıgı zaman üstten anlık bildirim gelsin yada özel mesaj geldiğinde filan ? vbulletin 3.8 için