Misafirlere BB Kodlarını Gizleme Sistemi - LİNK ,URL + IMG + PHP + HTM + QUOTE + COD
Son çevrim içi zamanı: Eki 2015
vB Sürümü: Bilinmiyor
Değerlendirme:
(1 oy, 5.00 puan.)
Kurulan: 3
(1 oy, 5.00 puan.)
Kurulan: 3
Yayınlanış: 12.Nisan.2012
Son Güncelleme: Belirsiz
İndirme: 24
Açıklama
Bu Uygulama İle Misafirler Olmak Üzre İstediğiniz Üye Gruplarına Bb Kodlarını Gizleyebilirsiniz Örnegin Linkleri,Resimleri,Php html Code Kodlarını.Gizlenebilecek Bb Kodları Aşagıdaki Listede Mevcut. Yaptıgım Testlerden Herhangi Bir Olumsuz Sonuç Almadım Ve Sizlerinde Kullanımına Sunmak İstedim Umarım Beğenir Ve Kullanırsınız.
Gizlenebilecek Bb Kodları
Kurulum;
Ayarları;
Bu Uygulama İle Misafirler Olmak Üzre İstediğiniz Üye Gruplarına Bb Kodlarını Gizleyebilirsiniz Örnegin Linkleri,Resimleri,Php html Code Kodlarını.Gizlenebilecek Bb Kodları Aşagıdaki Listede Mevcut. Yaptıgım Testlerden Herhangi Bir Olumsuz Sonuç Almadım Ve Sizlerinde Kullanımına Sunmak İstedim Umarım Beğenir Ve Kullanırsınız.
Gizlenebilecek Bb Kodları
- [URL], [EMAIL], [THREAD], [POST]
- [CODE]
- [PHP]
- [HTML]
- [QUOTE]
Kurulum;
- Aşağıdaki Ekten Çıkan eti_misafirlere_bbkod_gizle.xml Dosyasını
- Admincp >> Pluginler & Ürünler >> Ürün Yönetimi >> [Ürün Ekle/Yükle] Alanında İçeri Alın
Ayarları;
- Admincp >> vBulletin Seçenekleri >> Misafirlere BB Kod Gizle Ayarları
- Alanından İstedigini bbkodları İstediginiz Üye Gruplarına Gizleyebilirsiniz
- Şu Gizlenmiş Olarak Ayarlanan Üye Grupları Misafirler,E-mail Onayı Bekleyen,Admin Onayı Bekleyen Üyeler Ve Banned Üyeleridir .
" W£L!K£ ",
aoero,
iboibo,
Jamcast *,
kutayvar,
PaLyaTif,
Sdfsdf Sdfsdf,
ugurkisa,
İsmail Esencan
Bunu beğendi.
Ekran görüntüleri
Destek sistemi
- Bu mod, kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya yazarın izni olmaksızın başka bir yerde yayınlanamaz.