Konu: Misafirlere BB Kodlarını Gizleme Sistemi - LİNK ,URL + IMG + PHP + HTM + QUOTE + COD

Bu konu 5580 kez görüntülendi 9 yorum aldı ...

Giriş

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 1085 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.

Açıklama Bu Uygulama İle Misafirler Olmak Üzre İstediğiniz Üye Gruplarına Bb Kodlarını Gizleyebilirsiniz Örnegin Linkleri,Resimleri,Php html Code Kodlarını.Gizlenebilecek Bb Kodları Aşagıdaki Listede Mevcut. Yaptıgım Testlerden Herhangi Bir Olumsuz Sonuç Almadım Ve Sizlerinde Kullanımına Sunmak İstedim Umarım Beğenir Ve Kullanırsınız. Gizlenebilecek Bb Kodları , , ,

Bu konu 5580 kez görüntülendi 9 yorum aldı ...
    Misafirlere BB Kodlarını Gizleme Sistemi - LİNK ,URL + IMG + PHP + HTM + QUOTE + COD 5.00 5580 Reviews

Konuyu değerlendir: Misafirlere BB Kodlarını Gizleme Sistemi - LİNK ,URL + IMG + PHP + HTM + QUOTE + COD

5 üzerinden 5.00 | Toplam: 1 kişi oyladı ve 5580 kez incelendi.

1. Misafirlere BB Kodlarını Gizleme Sistemi - LİNK ,URL + IMG + PHP + HTM + QUOTE + COD Ayrıntıları »»

Misafirlere BB Kodlarını Gizleme Sistemi - LİNK ,URL + IMG + PHP + HTM + QUOTE + COD

Version: , by (vwmaster )
        Son çevrim içi zamanı: Eki 2015 Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder
        vB Sürümü: Bilinmiyor Değerlendirme:  (1 oy, 5.00 puan.) Kurulan: 3
        Yayınlanış: 12.Nisan.2012 Son Güncelleme: Belirsiz İndirme: 24
        Destek verilmiyor

Açıklama
        Bu Uygulama İle Misafirler Olmak Üzre İstediğiniz Üye Gruplarına Bb Kodlarını Gizleyebilirsiniz Örnegin Linkleri,Resimleri,Php html Code Kodlarını.Gizlenebilecek Bb Kodları Aşagıdaki Listede Mevcut. Yaptıgım Testlerden Herhangi Bir Olumsuz Sonuç Almadım Ve Sizlerinde Kullanımına Sunmak İstedim Umarım Beğenir Ve Kullanırsınız.

Gizlenebilecek Bb Kodları

• [URL], [EMAIL], [THREAD], [POST]
        • [CODE]
        • [PHP]
        • [HTML]
        • [QUOTE]

Kurulum;

• Aşağıdaki Ekten Çıkan eti_misafirlere_bbkod_gizle.xml Dosyasını
        • Admincp >> Pluginler & Ürünler >> Ürün Yönetimi >> [Ürün Ekle/Yükle] Alanında İçeri Alın

Ayarları;

• Admincp >> vBulletin Seçenekleri >> Misafirlere BB Kod Gizle Ayarları
        • Alanından İstedigini bbkodları İstediginiz Üye Gruplarına Gizleyebilirsiniz
        • Şu Gizlenmiş Olarak Ayarlanan Üye Grupları Misafirler,E-mail Onayı Bekleyen,Admin Onayı Bekleyen Üyeler Ve Banned Üyeleridir .

Ekran görüntüleri

misafirlere_bbcode_gizle.jpg   misafirlere_bbcode_gizle_admincp.jpg   misafirlere_bbcode_gizle1.jpg  

Destek sistemi

• Bu mod, kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya yazarın izni olmaksızın başka bir yerde yayınlanamaz.

Benzer Konular

Son Mesaj
      Cevap
      Type
      Developer
      Moderatör
      15:29 15.Ocak.2015
      21:01 22.Mayıs.2015
      16:26 07.Aralık.2014
      01:44 18.Kasım.2012
      02:31 21.Ocak.2013
    1. davut_c20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı
      Kurdum tşkler harika eklenti
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

2. asx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı
      Ben linki göremedim ama ellerine sağlık.
      eTiKeT™, freewalle Bunu beğendi.

3. freewalle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı
      eklenti nerede?
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

4. vw master
      Nereden
      core/includes/
      freewalle Nickli Üyeden Alıntı
      eklenti nerede?
      Bu Eklentinin hataları bulundu ve bu yüzden yaından kaldırıldı Ancak aşağıdaki ekte bulunan benzeri eklentiyi kullanabilirsiniz ...
      Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar
      freewalle, Orhan Eser Bunu beğendi.
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

5. freewalle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı
      eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
      Bu Eklentinin hataları bulundu ve bu yüzden yaından kaldırıldı Ancak aşağıdaki ekte bulunan benzeri eklentiyi kullanabilirsiniz ...
      4.2.0 uygunmıudur hocam?
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

6. vw master
      Nereden
      core/includes/
      freewalle Nickli Üyeden Alıntı
      4.2.0 uygunmıudur hocam?
      Evet bu forumda kullanıyorum bu eklentiyi ...
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

7. vw follower
      Bende kurdum fakat vbulletin seçeneklerde ara ara bulamadım sonra geri kaldırmak zorunda kaldım :S
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

8. vw master
      Nereden
      core/includes/
      Orhan Eser Nickli Üyeden Alıntı
      Bende kurdum fakat vbulletin seçeneklerde ara ara bulamadım sonra geri kaldırmak zorunda kaldım :S
      Ayarı yok maalesef ..
      Orhan Eser Bunu beğendi.
      #-----------------
      #

#-----------------

9. vw follower
      Ama misafirlere görünüyor