Konu: Kullanım tekniği vbulletin 4.2.0 Doublepost - Flood Önleme Sistemi Nedir ?

Bu konu 9487 kez görüntülendi 28 yorum aldı ...

Giriş

• Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 411 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.

vbulletin 4.2.0 Doublepost - Flood Önleme Sistemi Nedir ? =============================================== vbulletin 4.2.0 Doublepost - Flood Önleme Sistemi Nedir ? . Bu Sistem Normalde Eklenti Olarak Kullanıla Bilen Mazisi Çok Eskilere Dayanan Bir Sistemdir.Amacı Halk Tabiri İle Flood Yada Peş Peşe Aynı Üye Tarafında Atılmış Mesajları Düzenleme Sistemidir. Bu Sistem İle Sizin Belirttiginiz Zaman Aralıgından Önce Peş Peşe Bir Kaç Mesaj Atılmış İse Bu Mesajları Sistem Otomatik Olarak

Bu konu 9487 kez görüntülendi 28 yorum aldı ...
    vbulletin 4.2.0 Doublepost - Flood Önleme Sistemi Nedir ? 5.00 9487 Reviews

Konuyu değerlendir: vbulletin 4.2.0 Doublepost - Flood Önleme Sistemi Nedir ?

5 üzerinden 5.00 | Toplam: 2 kişi oyladı ve 9487 kez incelendi.

1. vw master
      Nereden
      core/includes/

ikon14 vbulletin 4.2.0 Doublepost - Flood Önleme Sistemi Nedir ?

vbulletin 4.2.0 Doublepost - Flood Önleme Sistemi Nedir ?
      ===============================================
      vbulletin 4.2.0 Doublepost - Flood Önleme Sistemi Nedir ? . Bu Sistem Normalde Eklenti Olarak Kullanıla Bilen Mazisi Çok Eskilere Dayanan Bir Sistemdir.Amacı Halk Tabiri İle Flood Yada Peş Peşe Aynı Üye Tarafında Atılmış Mesajları Düzenleme Sistemidir.
      Bu Sistem İle Sizin Belirttiginiz Zaman Aralıgından Önce Peş Peşe Bir Kaç Mesaj Atılmış İse Bu Mesajları Sistem Otomatik Olarak Birleştirir Ve Forumdaki Kirliligi Önler.Kaynak

Örnegin Bir üyeniz Çok Sabırsız Tez Canlı Bu Yüzden Sürekli 5 Dakika Ara İle Aynı Konuya Mesaj Yazıp Duruyor Şimdi Siz Buna Bir Zaman Dilimi Girmelisiniz Diyelinki 5 Dakika Eger Bu Üye Bu 5 Dakika İçinde 2 Mesaj Yada 3 Atar ise Sistem Bu Mesajları Tek Mesaj İçinde Toplar Ve Tek Mesaja Düşürür Böylece Gereksiz Mesajlar İle Kirlenen Forum Bir Nebzede Olsa Otomatik Olarak Toplanmış Olur .Kaynak

Nasıl aktif edebilirsiniz
      ========================
      Admincp >> vBulletin Seçenekleri >> Doublepost - Flood Önleme Sistemi Ayarları

Ardından bu sistemden etkilenecek üye gruplarını belirlemelisiniz
      admincp >> Kullanıcı Grupları >> Kullanıcı Grubu Yöneticisi >> etkilenecek kullanıcı grubu >> düzenle >> Mesaj- / Konu-İzinleri
      Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  vbulletin_flooad.png
Görüntüleme: 66
Büyüklüğü:  49.0 KB (Kilobyte)

Sanırım Açıklayıcı Olmuştur Ekran Alıntıları Aşağıdadır ...

Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Eklenen Resimlerin Önizlemeleri vbulletin_Doublepost-_Flood_Önleme_Sistemi_Ayarları.jpg   vbulletin_Doublepost-_Flood_Önleme_Sistemi_Ayarları_cp.jpg  
      carismacan, DataMaN, EfenDy, ismo0, Rauf Bunu beğendi.
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

2. asx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı
      Peki default ayarı kaç yapalım ?
      Ali Aliali Bunu beğendi.

3. cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı
      Panelde yapmamız gereken ayarlar nedir hocam. ben sıfır sayısını arttırdım fakat yine devreye girmedi flood koruma...
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

4. vw master
      Nereden
      core/includes/
      cihan54 Nickli Üyeden Alıntı
      Panelde yapmamız gereken ayarlar nedir hocam. ben sıfır sayısını arttırdım fakat yine devreye girmedi flood koruma...
      Burada sadece zaman sınırı belirtmelisiniz 0 Devre dışıdır .
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

5. cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı
      0'ı kaç yaparsam yapayım flood koruma devreye girmiyor. Başka bir sıkıntı var sanırsam.

6. vw follower
      Nereden
      style.css
      Eklenti nerede ?
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

7. vw master
      Nereden
      core/includes/
      OnLy Nickli Üyeden Alıntı
      Eklenti nerede ?
      Bu default sisteme entegre bir sistemdir vbulletin seçenekleri içerisinde bulabilirsiniz ...
      #-----------------
      #

#-----------------

8. vw follower
      Nereden
      style.css
      Buldum, ayarlar da ayni capsteki gibi ama gene flood yapılıyor.
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

9. vw master
      Nereden
      core/includes/
      OnLy Nickli Üyeden Alıntı
      Buldum, ayarlar da ayni capsteki gibi ama gene flood yapılıyor.
      0 Olarak belirtilen süre kapalı konumdadır bu süreyi belirtmelisiniz ve Bütün üye grupları için geçerli değildi üye olarak test edin bunu admin iseniz işlem yapmaz ...
      #-----------------
      #

#-----------------

10. junior_l3oss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw follower

Cevap: vbulletin 4.2.0 Doublepost - Flood Önleme Sistemi Nedir ?

@eTiKeT™ usta. benim bi sorum olcak..
      mesela aynı mesajda 2 tane üyeden bahsettiğimde diim..
      yani aynı mesaj içerisinde iki kullanıcıyı @ koyarak etiketlediğimizde 2 tane ard arda mesaj atıyor.
      örneğin;
      @cihan54 @OnLy

bu şekilde ve mesaj yazdığımda çift mesaj atıyor.
      bu konunun bu üstteki konuyla ilgisi var mı bilmiorum ama.
      benziyor.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 1 2 3