Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4068 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Merhaba, siteismi.com/forum/forum.php sondaki forum.php yazısını silmek istiyorum.Bu konuda fikri olan müsait kişilerin yardımlarını bekliyorum.
Kaldıramazsınız ama index.php olarak değiştirebilirsiniz
Admincp >> vBulletin Seçenekleri >> Forumlar Anasayfa Seçenekleri >> Forum Anasayfası İçin Script Adı >> index yada forum olarak ayarlayabilirsiniz ...
Merhaba, siteismi.com/forum/forum.php sondaki forum.php yazısını silmek istiyorum.Bu konuda fikri olan müsait kişilerin yardımlarını bekliyorum.
Kaldıramazsınız ama index.php olarak değiştirebilirsiniz
Admincp >> vBulletin Seçenekleri >> Forumlar Anasayfa Seçenekleri >> Forum Anasayfası İçin Script Adı >> index yada forum olarak ayarlayabilirsiniz ...
nasıl çözüldü forum.php kaldırıldımı yoksa index.php olarak isim değişikliğimi yapıldı..? ayrıca ben index yaptım ama hala forum.php olarak çıkıyor link sonunda..
Konu ENSAR tarafından (01.Aralık.2013 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.
nasıl çözüldü forum.php kaldırıldımı yoksa index.php olarak isim değişikliğimi yapıldı..? ayrıca ben index yaptım ama hala forum.php olarak çıkıyor link sonunda..