Güncel
Forum'da Neler Oluyor? Kısmını Vb CMS sayfasının (content) en altında gösterebilirmiyiz ?
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 6081
Yorumlar : 2
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4193 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
23.Ağustos.2013, 15:49
Forum'da Neler Oluyor? Kısmını Vb CMS sayfasının (content) en altında gösterebilirmiyiz ?
Merhaba Arkadaşlar,
Vebulletin 4.2.1 kullanıyorum, forum.php dosyasının en altında bulunan Forum'da Neler Oluyor? kısmını CMS nin en alt sayfasında da gösterebilmek mümkünmüdür acaba yardımlarınız bekliyorum teşekkürler.
-
23.Ağustos.2013, 15:49
Merhaba Arkadaşlar,
Vebulletin 4.2.1 kullanıyorum, forum.php dosyasının en altında bulunan Forum'da Neler Oluyor? kısmını CMS nin en alt sayfasında da gösterebilmek mümkünmüdür acaba yardımlarınız bekliyorum teşekkürler.
-
23.Ağustos.2013, 16:18
Cevap: Forum'da Neler Oluyor? Kısmını Vb CMS sayfasının (content) en altında gösterebilirmiyiz ?
Cms sistemi vbulletin Suite sürümüyle gelen yan yazilim oldugu için
forum home sablonunda yer alan Forumda Neler oluyor şablonu Kodlarını cms ana sayfa dosyasina > stil ve temalardan kopyalamaniz yeterlidir.
Forum Home Şablonunda:
Üstte yer alan bölümü kopyalayip cms templatesine yapiştirabilrisiniz.
-
23.Ağustos.2013, 16:18
Cms sistemi vbulletin Suite sürümüyle gelen yan yazilim oldugu için
forum home sablonunda yer alan Forumda Neler oluyor şablonu Kodlarını cms ana sayfa dosyasina > stil ve temalardan kopyalamaniz yeterlidir.
Forum Home Şablonunda:
Üstte yer alan bölümü kopyalayip cms templatesine yapiştirabilrisiniz.
-
23.Ağustos.2013, 17:09
Cevap: Forum'da Neler Oluyor? Kısmını Vb CMS sayfasının (content) en altında gösterebilirmiyiz ?
Teşekkürler şablonu bulup oradaki kodları yapıştırınca başlıkların tamamı çıkmadı ve veriler gelmedi , başka bir yerden daha kod almak gerekirmi acaba
-
23.Ağustos.2013, 17:09
Teşekkürler şablonu bulup oradaki kodları yapıştırınca başlıkların tamamı çıkmadı ve veriler gelmedi , başka bir yerden daha kod almak gerekirmi acaba