Konu: Çözüldü vbulletin 4.2.2 güncelleme sonrası hatalar

Bu konu 3168 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...

Giriş

• Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 359 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.

Arkadaşlar benim gibi 2 gün boyunca sorun çözmeye çalışan arkadaşlar hiç boşuna zahmet etmeyin size kesin çözüm yolu. Nihayet adam gibi güncelledim ve yukarıdaki uygulamayı yapınca sorunum çözüldü. Kafanız karışmadan şu uygulamayı yapın sorununuz çözülecektir. Sunucu sahipleri php.ini dosyasında aşağıdaki off yapın (genelde on yazar) 1-) display_errors = Off Eğer sunucu size ait değilse config.php yi açın en üst satırına şunu ekleyin ;

Bu konu 3168 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
    vbulletin 4.2.2 güncelleme sonrası hatalar 3.00 3168 Reviews

Konuyu değerlendir: vbulletin 4.2.2 güncelleme sonrası hatalar

5 üzerinden 3.00 | Toplam: 2 kişi oyladı ve 3168 kez incelendi.

1. vw kullanıcı

vbulletin 4.2.2 güncelleme sonrası hatalar

Arkadaşlar benim gibi 2 gün boyunca sorun çözmeye çalışan arkadaşlar hiç boşuna zahmet etmeyin size kesin çözüm yolu.

Nihayet adam gibi güncelledim ve yukarıdaki uygulamayı yapınca sorunum çözüldü. Kafanız karışmadan şu uygulamayı yapın sorununuz çözülecektir.

Sunucu sahipleri php.ini dosyasında aşağıdaki off yapın (genelde on yazar)

1-) display_errors = Off

Eğer sunucu size ait değilse config.php yi açın en üst satırına şunu ekleyin ;

ini_set('display_errors', 'Off');

2-) FTP'de ki includes/class_core.php dosyasının 5683.satırında bulunan case E_NOTICE: yazısının altındakine şunu ekleyin. (PHP Editör programları kullanabilirsiniz satır sayısı gözükmüyorsa)

case E_STRICT;
      case E_DEPRECATED;

3-) Eğer bu işlemlerde başarılı olamadıysanız ve sorununuz devam ediyor ise,
      admincp=>vbulletin seçenekler => plugin/hook sistem => PHP Compatability => yes yapın.

4-) Bu işlemi yapıp sorun yaşamıyorsanız ve gelişmiş forum istatistikleri eklentisini kullanan varsa sorun varsa ürünü tekrar silip kursun düzeliyor.

LaDezs, netr0n, ProfTR, sedat27 Bunu beğendi.

2. vw master
      Nereden
      core/includes/

Cevap: vbulletin 4.2.2 güncelleme sonrası hatalar

Makale için çok teşekkürler muhakkak birinin işine yarayacaktır ...
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

3. vw customervw follower

Teşekkürler ; iyi bir anlatım olmuş ...
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

4. donanma44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

Ben de güncelleme yapacağım ancak yapmadan önce yaşanabilecek sorunlar nedir diye araştırıyorum.

VBseo konusunda herhangi bir sorun oluyor mu? Bazı sitelerde hem olur hem de olmaz demişler.

İyi çalışmalar

5. vw master
      Nereden
      core/includes/

donanma44 Nickli Üyeden Alıntı
      Ben de güncelleme yapacağım ancak yapmadan önce yaşanabilecek sorunlar nedir diye araştırıyorum.

VBseo konusunda herhangi bir sorun oluyor mu? Bazı sitelerde hem olur hem de olmaz demişler.

İyi çalışmalar
      Ne yazık ki oluyor bazı sorunlar ve vbseoda henüz bir güncelleme söz konusu da değil ve olmayacak gibi görünüyor ...
      donanma44 Bunu beğendi.
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

6. vw customer
      Nereden
      İstanbul

by_carizma Nickli Üyeden Alıntı
      Arkadaşlar benim gibi 2 gün boyunca sorun çözmeye çalışan arkadaşlar hiç boşuna zahmet etmeyin size kesin çözüm yolu.

Nihayet adam gibi güncelledim ve yukarıdaki uygulamayı yapınca sorunum çözüldü. Kafanız karışmadan şu uygulamayı yapın sorununuz çözülecektir.

Sunucu sahipleri php.ini dosyasında aşağıdaki off yapın (genelde on yazar)

1-) display_errors = Off

Eğer sunucu size ait değilse config.php yi açın en üst satırına şunu ekleyin ;

ini_set('display_errors', 'Off');

2-) FTP'de ki includes/class_core.php dosyasının 5683.satırında bulunan case E_NOTICE: yazısının altındakine şunu ekleyin. (PHP Editör programları kullanabilirsiniz satır sayısı gözükmüyorsa)

case E_STRICT;
      case E_DEPRECATED;

3-) Eğer bu işlemlerde başarılı olamadıysanız ve sorununuz devam ediyor ise,
      admincp=>vbulletin seçenekler => plugin/hook sistem => PHP Compatability => yes yapın.

4-) Bu işlemi yapıp sorun yaşamıyorsanız ve gelişmiş forum istatistikleri eklentisini kullanan varsa sorun varsa ürünü tekrar silip kursun düzeliyor.

Arkadaşlar bendede 4.2.2 güncellemesinde eklenti dosyalarında php hataları ve arkadaşın bahsettiği gibi includes/class_core.php dosyasında bazı hatalar görüntülüyorum. Bu sorunları tamamen çözermi yukarıdaki işlemler.