Şu anda 10 ürün satışta
Sepetiniz boş
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 161 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Merhaba arkadaşlar kısa zaman önce konuları kaydırırken kaydırılacak forum seçimi ile ilgili bir sorunla karşılaştım ve çok zamanımı aldı şimdi bu sorunun çözümünü sizinle paylaşacağım.
2379
Bu sorun genelde vBulletin 4.2.0 'dan 4.2.1 e upgrade yaptığımızda oluşuyor bunun çözümü ise şu şekilde.
Admin CP>Stiller ve Temalar >Varsayılan Temanın Yanındaki Şablonları Düzenle>option şablonunu buluyoruz ve aşağıdaki kodu değiştiriyoruz.
Önce Bu kodu bulalım
Bu konu 1101
kez görüntülendi ve 4
yorum aldı ...
Kaydırılacak Forum - Konu Kaydırma Sorunu Çözümü
5.00
1101 Reviews
-
Kaydırılacak Forum - Konu Kaydırma Sorunu Çözümü
Merhaba arkadaşlar kısa zaman önce konuları kaydırırken kaydırılacak forum seçimi ile ilgili bir sorunla karşılaştım ve çok zamanımı aldı şimdi bu sorunun çözümünü sizinle paylaşacağım.
Bu sorun genelde vBulletin 4.2.0 'dan 4.2.1 e upgrade yaptığımızda oluşuyor bunun çözümü ise şu şekilde.
Admin CP>Stiller ve Temalar >Varsayılan Temanın Yanındaki Şablonları Düzenle>option şablonunu buluyoruz ve aşağıdaki kodu değiştiriyoruz.
Önce Bu kodu bulalım
Daha sonra bununla değiştirelim.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Saygılarımla.
Tüm forumdan rastgele konular:
Aynı kategorideki yeni konular: