Konu: Çözüldü 4.2.2 güncellemesi sonrası oluşan hatalar

Bu konu 1084 kez görüntülendi 4 yorum aldı ...

Giriş

• Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 508 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.

Herkese iyi forumlar, forumumu 4.2.2. güncelledikten sonra farkettiğim 2 hatayı nasıl düzeltebileceğim konusunda yardımlarınız rica ediyorum. Hatalar ile ilgili resimler ektedir. 1. hata Resim Albümlerine tıklığınızda üstte çıkan hata 2469 2. hata vbseo ile beğeni alındığında beğeni listesinin çıktığı sayfada alınan hata 2470

Bu konu 1084 kez görüntülendi 4 yorum aldı ...
    4.2.2 güncellemesi sonrası oluşan hatalar 5.00 1084 Reviews

Konuyu değerlendir: 4.2.2 güncellemesi sonrası oluşan hatalar

5 üzerinden 5.00 | Toplam: 1 kişi oyladı ve 1084 kez incelendi.

1. vw kullanıcı

4.2.2 güncellemesi sonrası oluşan hatalar

Herkese iyi forumlar, forumumu 4.2.2. güncelledikten sonra farkettiğim 2 hatayı nasıl düzeltebileceğim konusunda yardımlarınız rica ediyorum. Hatalar ile ilgili resimler ektedir.

1. hata Resim Albümlerine tıklığınızda üstte çıkan hata

2. hata vbseo ile beğeni alındığında beğeni listesinin çıktığı sayfada alınan hata

Bu hataları nasıl düzelteceğim konusunda yardım ederseniz çok memnun olurum. Herkese iyi forumlar

2. vw master
      Nereden
      core/includes/

Cevap: 4.2.2 güncellemesi sonrası oluşan hatalar

Hata kodlarının sonunda adı geçen PHP dosyalarının yenilerini atın FTP içine
      eraksoy Bunu beğendi.
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

3. vw kullanıcı

sanırım vb seo ile ilgili bir hata bu, vbseo sitesi çalışmadığı için yeni dosya çekemiyorum sitesinden album.php dosyasını yeniden yükledim. şu anda 5 satır kadar daha az çıkıyor hatalar, Allah sonumuzu hayrettin vbseo bize taktı gibi görünüyor.

4. vw follower

bu tip hatalar bendede olmuştu eklentileri kaldırdım düzeliyordu,anladımki yüklediğim eklentilerden biri yapıyor onun için eklentileri tek tek disable edip en son bir eklentide uyumsuzluk olduğunu anladım onuda kaldırınca sorun düzelmişti..

5. vw master
      Nereden
      core/includes/

ENSAR Nickli Üyeden Alıntı
      bu tip hatalar bendede olmuştu eklentileri kaldırdım düzeliyordu,anladımki yüklediğim eklentilerden biri yapıyor onun için eklentileri tek tek disable edip en son bir eklentide uyumsuzluk olduğunu anladım onuda kaldırınca sorun düzelmişti..
      Tama oalrak anlamadım nereyi kasıt ettiğiniz mümkün ise bir caps hiç fena olmaz...
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------