Çözüldü
E-Mail sorunu acil yardım arkadaşlar
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 11441
Yorumlar : 8
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4166 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
E-Mail sorunu acil yardım arkadaşlar
selam ben hala yapamadım sıteme uye olan kıslere e posta gıtmıyor acıl bırısı yardım edebılırmı
2 gundur ugrasıyom
-
selam ben hala yapamadım sıteme uye olan kıslere e posta gıtmıyor acıl bırısı yardım edebılırmı
2 gundur ugrasıyom
-
Cevap: E-Mail sorunu acil yardım arkadaşlar
öncelik ile hosting sahibinde POP3 yada SMTP hostunuzda ne tanımlı ise onu öğrenin ardından onların verdiği bilgileri kullanarak sorununuz çözülecektir.
vBulletin Seçenekler -> E-Mail ayarları
Ayarları aşağıdaki gibi yapın
“-f” Parametresini E-Maillerde() aktifleştir Evet
E-Mailleri SMTP Serveri aracılığı ile gönder Evet
SMTP serveri sunucuadıcom
SMTP portu 25
SMTP Kullanıcı Adı: siteniz üzerinden alınmış bir mail adresi (kullanıcıadınız@siteadı.com)
SMTP Şifre: Bu adrese ait şifre
SMTP Serverine garantili bağlanma Evet
Ve Gönderen Mail Adresini Kontrol
Bu çalışıyormu gecerlimi Emin Olnuz
SMTP serveri smtpgmailcom
SMTP portu 465
SMTP Kullanıcı Adı: Gmail adresinizi yazın (kullanıcıadını[email protected])
SMTP Şifre: Gmail şifrenizi yazın
Konu Sdfsdf Sdfsdf tarafından (24.Kasım.2013 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.
-
öncelik ile hosting sahibinde POP3 yada SMTP hostunuzda ne tanımlı ise onu öğrenin ardından onların verdiği bilgileri kullanarak sorununuz çözülecektir.
vBulletin Seçenekler -> E-Mail ayarları
SMTP serveri sunucuadıcom
SMTP portu 25
SMTP Kullanıcı Adı: siteniz üzerinden alınmış bir mail adresi (kullanıcıadınız@siteadı.com)
SMTP Şifre: Bu adrese ait şifre
Ve Gönderen Mail Adresini Kontrol
Bu çalışıyormu gecerlimi Emin Olnuz
SMTP serveri smtpgmailcom
SMTP portu 465
SMTP Kullanıcı Adı: Gmail adresinizi yazın (kullanıcıadını[email protected])
SMTP Şifre: Gmail şifrenizi yazın
-
smtp ve pop3 sunucular calısıyor baska eskı sıtemde calısıyor ama forum sıtemde ne yaptınsa calısmadı cok denedım ama olmadı vBulletin ılk defa kullanıyom yenı kurdum
-
smtp ve pop3 sunucular calısıyor baska eskı sıtemde calısıyor ama forum sıtemde ne yaptınsa calısmadı cok denedım ama olmadı vBulletin ılk defa kullanıyom yenı kurdum
-
dedınızın aynısını yaptım hostıng sagladı e postalar calısıyor ama yınede gıtmıyor anlamadım baska sıtem daha var ama forum sıtesı deyıl o sıtede calısıyor e posta adreslerım
-
dedınızın aynısını yaptım hostıng sagladı e postalar calısıyor ama yınede gıtmıyor anlamadım baska sıtem daha var ama forum sıtesı deyıl o sıtede calısıyor e posta adreslerım
-
onurkan Nickli Üyeden Alıntı
Mail Sunucunuza [email protected] isminde mail açınız smtp.domain.com üye adı: [email protected] Forum Yönetici mail'ine [email protected] gibi yapın Üyelere sunucudan mail gidecek fakat forumu kurarken admin mail'i ve smtp k.adı mailini aynı yapmalısınız sorun bundan dolayıdır.
-
onurkan Nickli Üyeden Alıntı
Mail Sunucunuza [email protected] isminde mail açınız smtp.domain.com üye adı: [email protected] Forum Yönetici mail'ine [email protected] gibi yapın Üyelere sunucudan mail gidecek fakat forumu kurarken admin mail'i ve smtp k.adı mailini aynı yapmalısınız sorun bundan dolayıdır.
-
aynısını yaptım denedım yıne e posta gıtmıyor
-
aynısını yaptım denedım yıne e posta gıtmıyor
-
Sdfsdf Sdfsdf Nickli Üyeden Alıntı
Mail Sunucunuza
[email protected] isminde mail açınız smtp.domain.com üye adı:
[email protected] Forum Yönetici mail'ine
[email protected] gibi yapın Üyelere sunucudan mail gidecek fakat forumu kurarken admin mail'i ve smtp k.adı mailini aynı yapmalısınız sorun bundan dolayıdır.
nasıl yapabılırız 2 gundur ugrasıyom dedınız aynısını yaptım olmadı
-
Sdfsdf Sdfsdf Nickli Üyeden Alıntı
Mail Sunucunuza
[email protected] isminde mail açınız smtp.domain.com üye adı:
[email protected] Forum Yönetici mail'ine
[email protected] gibi yapın Üyelere sunucudan mail gidecek fakat forumu kurarken admin mail'i ve smtp k.adı mailini aynı yapmalısınız sorun bundan dolayıdır.
nasıl yapabılırız 2 gundur ugrasıyom dedınız aynısını yaptım olmadı
-
tamam tsk sorun çozuldu soyle yaptım ben sitemi kurarken e postamı yazmıstım ve kurduktan sonra deyısmıstım onu duzeltım ve SMTP portu 25 yerıne 587 yapmıstım sızın dedınız gıbı 25 yaptım admın panelı ve e posta adreslerınıde hepsını aynı yaptım calıstı
sorun kalmadı tesekkurler
-
tamam tsk sorun çozuldu soyle yaptım ben sitemi kurarken e postamı yazmıstım ve kurduktan sonra deyısmıstım onu duzeltım ve SMTP portu 25 yerıne 587 yapmıstım sızın dedınız gıbı 25 yaptım admın panelı ve e posta adreslerınıde hepsını aynı yaptım calıstı
sorun kalmadı tesekkurler
-
MERHABA E POSTA SORUNU COZDUMDE SIMDI BASKA SORUN CIKTI SITEME UYE OLCAK KISI hotmail.com adresıyle uye oluyor ona uyelık aktıflestırme e postası gıtmıyor baska mail heseplerını denedım onlara gıdıyor ama hotmail.xom kayıt olan yenı uyelere gıtmıyor neden acaba ?
-
MERHABA E POSTA SORUNU COZDUMDE SIMDI BASKA SORUN CIKTI SITEME UYE OLCAK KISI hotmail.com adresıyle uye oluyor ona uyelık aktıflestırme e postası gıtmıyor baska mail heseplerını denedım onlara gıdıyor ama hotmail.xom kayıt olan yenı uyelere gıtmıyor neden acaba ?