Konu: Bilğilendirme vBulletin 4 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ?

Bu konu 3441 kez görüntülendi 8 yorum aldı ...

Giriş

• vBulletin 4 ile 404 Hata sayfası nasıl oluşturulur ? =========================================================İşlemi çok basit forumda silinmiş yada ahata linkler bu sayfaya yönlendirilir arama motorları içinde önemli bir uygulamadır . Temada şablon oluşturma ============================ Admincp >> Stiller & Temalar >> Stil Yönetimi >> Sizin temanız >> Şablonları değiştir >> Yeni şablon ekle

Bu konu 3441 kez görüntülendi 8 yorum aldı ...
    vBulletin 4 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ? 4.50 3441 Reviews

Konuyu değerlendir: vBulletin 4 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ?

5 üzerinden 4.50 | Toplam: 2 kişi oyladı ve 3441 kez incelendi.

1. vw master
      Nereden
      core/includes/

vBulletin 4 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ?

vBulletin 4 ile 404 Hata sayfası nasıl oluşturulur ?
      ================================================== =======
      İşlemi çok basit forumda silinmiş yada ahata linkler bu sayfaya yönlendirilir arama motorları içinde önemli bir uygulamadır .

Temada şablon oluşturma
      ============================

Admincp >> Stiller & Temalar >> Stil Yönetimi >> Sizin temanız >> Şablonları değiştir >> Yeni şablon ekle

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  404_şablon_png (PNG resim, 1432 × 630 piksel)' - _C__Users_Serhat_Desktop_40.jpg
Görüntüleme: 31
Büyüklüğü:  196.1 KB (Kilobyte)

Şablon başlığı : 404_error
      Şablon Kodu :

[Kodeleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tiklayın...]
      Eger birden fazla temanız var ise bunu her tema için uygulamalısınız !

Hataları yönlendirme
      ============================

FTP Forum kurulu olduğu dizinde bulunan .htaccess dosyasını açın ve uygun bir yerine aşağıdaki kodu ekleyin

[Kodeleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tiklayın...]
      PHP dosyası oluşturma
      ==========================
      404.php adında bir dosya oluşturun ve içeriğine aşağıdaki kod ekleyin

Eğer oluşturamıyorsanız aşağıdaki ekte 404.php ve .htaccess dosyası bulunmaktadır ..

Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Eklenen Resimlerin Önizlemeleri 404 Sayfa Bulunamadı , Page Not Found - vbulletin 4 Demo forum' - vbulletin4demo_vbulletin_.png  
      Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

2. vw follower
      Nereden
      Konya

Cevap: vBulletin 4 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ?

Çok güzel oldu ellerinize sağlık

Demo: http://www.sinetayfa.net/showthread.php&%
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

3. vw follower
      Nereden
      İstanbul

vbulletin 3 tede çalışırmı

4. vw master
      Nereden
      core/includes/

Temaya eklene şablon harici çalışır.
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

5. vw follower
      Nereden
      İstanbul

http://www.frmkeyfi.com/konu/25080-v...ri-cik-butonu/

abi bakarsan beyaz sayada kalıyor bunu nası çözerim

6. vw master
      Nereden
      core/includes/

ReaL Nickli Üyeden Alıntı
      http://www.frmkeyfi.com/konu/25080-v...ri-cik-butonu/

abi bakarsan beyaz sayada kalıyor bunu nası çözerim

Çözmüşün sanırım nasıl yaptı isen paylaşırsan seviniirm forudma birinin işine yarar ...
      #-----------------
      #

#-----------------

7. vw follower
      Nereden
      İstanbul

eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
      Çözmüşün sanırım nasıl yaptı isen paylaşırsan seviniirm forudma birinin işine yarar ...

vBulletin bilğilendirme vbulletin 3 ile le 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ?

tabiki abi burdan bakabilirler
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

8. MySimS3k® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw mod

Ben sanırım bir yerde yanlış yapıyorum hatalı sayfaların haricinde anasayfaya tıklayınca da 404 sayfasına yönleniyor yani siteismi.com diye yazınca hatasayfasıyla karşılaşıyorum ancak siteismi.com/forum.php yapınca sorun yok acaba nerde hata yapıyor olabilirim tekrar tekrar denedim olmadı
      Ziyaretçileriniz için İlgi Çekici İçerik Yazın
      Doğal görünümlü şekilde kullanıcıların ilgisini çekebilecek şekilde içerikler hazırlayın, arama motorları için değil. Hedef kitlenize odaklanın.
      Anahtar Kelime Yoğunluğu Fazla Önemli Değil
      Tekrarlanan anahtar kelimelerden kaçının, yoksa spam tehlikesi ile karşılaşırsınız.

9. Administrator
      Nereden
      İstanbul

MySimS3k® Nickli Üyeden Alıntı
      Ben sanırım bir yerde yanlış yapıyorum hatalı sayfaların haricinde anasayfaya tıklayınca da 404 sayfasına yönleniyor yani siteismi.com diye yazınca hatasayfasıyla karşılaşıyorum ancak siteismi.com/forum.php yapınca sorun yok acaba nerde hata yapıyor olabilirim tekrar tekrar denedim olmadı
      Eger anlatimi tam uyguladiysan htaccess dosyanda sorun var demektir. Orayi kontrol et kardesim.
      ################################################## #############################
      -Arkadaşlar sorunlarınız da lütfen özel mesaj yoluyla yardım istemeyin.
      Sorunlarınızı forum içerisinde konu açarak bildirin
      -%100 vBulletin uyumlu vds/hosting sağlanır. ################################################## #############################