2016 ANLATIMI :
vbulletin Kullanım tekniği vBulletin ve facebook entegrasyonu nasıl yapılır ? Resimli Anlatım 04/2016
Sayfa oluştur vBulletin ve facebook entegrasyonu nasıl yapılır ? Yeni hali ile resimli anlatım
================================================== ========================vbulletin ile facebook arasında köprü kurarak siteler arası veri transfer sağlayabilirsin ve kayıt sırasında otomatik olarak belirecek bir buton ile çok hızlı kayıt olunabilecektir.
Ayrıca kullanıcılar facebook profilleri ve forum profillerini birbirine bağlayarak forum üzerindeki paylaşım ve beğenilerini facebook yükleyebilecekler.
Facebook vbulletin entegre etmek
===============================Adım 1 : facebook uygulama oluşturmakLinki ziyaret edin https://developers.facebook.com/
ve aşağıdaki resimde anlatılanları sırası ile uygulayın
Adım 2
Adım 3
Adım 4
Adım 5
Adım 6
Adım 7
Adım 8
Adım 9
Adım 10
Adminpc >> vbulletin seçenekleri >> Facebook Options
Bu işlemler sonrasında sonuç
Eski konu anlatımı : vBulletin Facebook Connect - Foruma Facebook Hesabi İle Giriş Yapmak
Rss ile forumdan facebook konu çekme : vBulletin Forum Konularını Facebook Sayfasına Gönderme (RSS Feed)
Forumlar
Blog
Store
Giriş & Kayıt ol
-
Hoş geldin Kayıtsız Üye
Facebook ile Baglan & Kayıt ol
Üyeliğinizi aktifleştirmek için e-posta iste
Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir. Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Facebook ile BaglanBize Yazin