Güncel
Vbulletin 3.8.7 Editör Hatası
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 10787
Yorumlar : 5
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3528 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Vbulletin 3.8.7 Editör Hatası
Arkadaşlar resimdeki gibi Hızlı cevaptaki editörüm pasif durumda nasıl düzeltebilirim..Tarayıcı ile olduğunu düşündüm ..Google chrome kullanıyorum..Başka tarayıcı ile denedim yine olmadı....
Sitem
ForumKalbi.Com | Forum Dünyasının Kalbi!
-
Arkadaşlar resimdeki gibi Hızlı cevaptaki editörüm pasif durumda nasıl düzeltebilirim..Tarayıcı ile olduğunu düşündüm ..Google chrome kullanıyorum..Başka tarayıcı ile denedim yine olmadı....
Sitem
ForumKalbi.Com | Forum Dünyasının Kalbi!
-
Cevap: Vbulletin 3.8.7 Editör Hatası
Birde test kullanıcı ekler misiniz ...
-
-
eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
Abi deneme üyelik actım ..Aynı yine değişen birşey yok.
-
-
By_NoFeaR Nickli Üyeden Alıntı
Deneme üyelik bize gerekli yani olayı görmek ve test etmek için buraya ekleyeceksiniz bilgileri ...
-
By_NoFeaR Nickli Üyeden Alıntı
Deneme üyelik bize gerekli yani olayı görmek ve test etmek için buraya ekleyeceksiniz bilgileri ...
-
Abi ben bir üyelik acayım şifre ve kulanıcı adınının bilgilerini özelden atayım sana olurmu
-
Abi ben bir üyelik acayım şifre ve kulanıcı adınının bilgilerini özelden atayım sana olurmu
-
Aynı sorun bendede mevcut firefoxta full editör yazarken sorun yok / ama konuyu dünzenle dediğimde boş kutu geliyor . Birde chrome de ise konuyu düzenle dediğimde ise yazılar görünüyor sorun yok / ama gelişmiş full editör olarak yazarken düzenlerken yazıya renk veriken kodlamalar görünüyor böyle kullanmak ta hoş olmuyor.
1-Ajax fonxsiyonlarını denedim düzelmedi
2-forumu bir üst sürüme güncelledim düzelmedi
3-Eklentiteri deaktif ettim düzelmedi aynı
4-Yeni mobil tema yükledim ondada aynı
5-Mysql viritabanını silip Eski veri tabanı yedeklerimden yükledim denedim ondada aynı.
6-Veri tabanından olsa eskiden hiçbir sorun olmayan yedeklerimden yükledim yine aynı.
Ne yapmalıyım bir türlü bulamadım
Çok uğraştım acaba basit birşey varda benmi atlıyorum
Aklıma takılan hosting şirketim cpanel en üst sürüme güncellemiş onu fark ettim bir kaç ay önce eski cpaneli kullanıyordum ama mysql aynı.
SORUN : BİLENLERİN YARDIMINI BEKLİYORUM.
-
Aynı sorun bendede mevcut firefoxta full editör yazarken sorun yok / ama konuyu dünzenle dediğimde boş kutu geliyor . Birde chrome de ise konuyu düzenle dediğimde ise yazılar görünüyor sorun yok / ama gelişmiş full editör olarak yazarken düzenlerken yazıya renk veriken kodlamalar görünüyor böyle kullanmak ta hoş olmuyor.
1-Ajax fonxsiyonlarını denedim düzelmedi
2-forumu bir üst sürüme güncelledim düzelmedi
3-Eklentiteri deaktif ettim düzelmedi aynı
4-Yeni mobil tema yükledim ondada aynı
5-Mysql viritabanını silip Eski veri tabanı yedeklerimden yükledim denedim ondada aynı.
6-Veri tabanından olsa eskiden hiçbir sorun olmayan yedeklerimden yükledim yine aynı.
Ne yapmalıyım bir türlü bulamadım
Çok uğraştım acaba basit birşey varda benmi atlıyorum
Aklıma takılan hosting şirketim cpanel en üst sürüme güncellemiş onu fark ettim bir kaç ay önce eski cpaneli kullanıyordum ama mysql aynı.
SORUN : BİLENLERİN YARDIMINI BEKLİYORUM.