Merhaba arkadaşlar
CMS yeni yazı eklemek istiyorum ama editör neden bu şekilde çıkıyor nasıl düzeltebilirim ?
Bu konu 1298 kez görüntülendi 7 yorum aldı ...
Merhaba arkadaşlar CMS yeni yazı eklemek istiyorum ama editör neden bu şekilde çıkıyor nasıl düzeltebilirim ? 3594
Bu konu 1298 kez görüntülendi 7 yorum aldı ...
Developer
@kaptan_75 hocam site linkinizi eklerseniz ancak yardımcı olabiliriz.
Developer
Developer
Bu Probleminiz vBulletin.com üzerindende bildirilmiş:
Orada Anlatımlara Bakılırsa CMS Editörde 1 kategori belirlenmesi gerekiyor Herhangi bir kategori ve bölüm seçilmediğinde bu şekilde editör kısıtlı geliyor.
Extra olarak vbulletin seçeneklerindeki Gelişmiş Editör Ayarlarını Kontrol Etmeniz Öneriliyor.
Orjinal Lİnk: /vbulletin.com/forum/forum...tons-not-there
Arkadaşlar Lütfen P.M Yoluyla Destek Talebinde Bulunmayın.Herhangi bir Probleminiz Var ise Buraya Tıklayın ve Konunuzu Açın
VBULLETİN HOSTİNG VE VDS HİZMETİMİZ SİZLERLE!!!
%100 vBulletin Uyumlu Hosting Paketleri Tıklayın!!
Yüksek Performanslı vBulletin VDS Tıklayın!!!
"Skype: ladezs"
vBulletin Forums By Sharing İnformation ?
Developer
Eğer Probleminiz Devam Ediyorsa Detaylı İNcelemek gerekiyor.Bunun İçinde Demo Gerekiyor localhost'un amacı stabil çalişan site oluşturmak
değildir. Var olan sistemi kontrol etmektir. Belki direk aktif olarak 1 hosting ile bunu yaparsanız problemsiz çalişma
yapabilir sayfaniz. Şuan için incelemeden ve test etmeden extra 1 çözüm sunamiyorum size.
Yukardaki Bağlantıda Probleme çözüm olabilecek varsayım seçenekleri sunulmuş.
Arkadaşlar Lütfen P.M Yoluyla Destek Talebinde Bulunmayın.Herhangi bir Probleminiz Var ise Buraya Tıklayın ve Konunuzu Açın
VBULLETİN HOSTİNG VE VDS HİZMETİMİZ SİZLERLE!!!
%100 vBulletin Uyumlu Hosting Paketleri Tıklayın!!
Yüksek Performanslı vBulletin VDS Tıklayın!!!
"Skype: ladezs"
vBulletin Forums By Sharing İnformation ?