Yeni temamız eti Fr Sitil bitmiş ve yayınlanmıştır
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 24964
Yorumlar : 20
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4415 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
30.Ağustos.2012, 07:57
Yeni temamız eti Fr Sitil bitmiş ve yayınlanmıştır
Yeni temamız eti Fr Sitil bitmiş ve yayınlanmıştır İncelemek için linki ziyaret edebilirsiniz ...
http://forum.vbulletin.web.tr/forum.php?styleid=7
-
30.Ağustos.2012, 07:57
Yeni temamız eti Fr Sitil bitmiş ve yayınlanmıştır İncelemek için linki ziyaret edebilirsiniz ...
http://forum.vbulletin.web.tr/forum.php?styleid=7
-
30.Ağustos.2012, 17:22
Degerli Kardesim ;
Tebrik ederim cok guzel bir tema olmus. Umarim daha sonra paylasirsin. Ben bunu sitem de uygulamayi cok isterim dogrusu. Ama ne yazikki benim 4.1.9 lisansim var.
Hobi olarak bu islerle ugrasan birisiyim. Ama senin yaptiklarini surekli takip etmeye calisiyorum.
Basarilarinin devamini dilerim.
Konu OrtakGirisimCom tarafından (30.Ağustos.2012 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.
-
30.Ağustos.2012, 17:22
Degerli Kardesim ;
Tebrik ederim cok guzel bir tema olmus. Umarim daha sonra paylasirsin. Ben bunu sitem de uygulamayi cok isterim dogrusu. Ama ne yazikki benim 4.1.9 lisansim var.
Hobi olarak bu islerle ugrasan birisiyim. Ama senin yaptiklarini surekli takip etmeye calisiyorum.
-
30.Ağustos.2012, 17:48
OrtakGirisimCom Nickli Üyeden Alıntı
Degerli Kardesim ;
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Tema paylaşımı hakkında ise paylaşmak için çok fazla emek harcanmış bir tema ilerleyen günlerde satışa sunacagım sorunsuz çalıştıgına emin olmayı bekliyorum ...
saygılarım ile ...
-
30.Ağustos.2012, 17:48
OrtakGirisimCom Nickli Üyeden Alıntı
Degerli Kardesim ;
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Tema paylaşımı hakkında ise paylaşmak için çok fazla emek harcanmış bir tema ilerleyen günlerde satışa sunacagım sorunsuz çalıştıgına emin olmayı bekliyorum ...
saygılarım ile ...
-
30.Ağustos.2012, 19:43
b en çok beğendim doğrusu gerçektende çok güzel çalışmalarınızda daha nice başarılar dileklerimle iyi forumlar
-
30.Ağustos.2012, 19:43
b en çok beğendim doğrusu gerçektende çok güzel çalışmalarınızda daha nice başarılar dileklerimle iyi forumlar
-
31.Ağustos.2012, 00:40
Basarilar Dilerim...Ellerine Sağlık...
-
31.Ağustos.2012, 00:40
Basarilar Dilerim...Ellerine Sağlık...
-
31.Ağustos.2012, 06:00
Tema Guzel Olmuş Emegine Saglik eTiKeT Özellikle Giriş Bölümü İyi Olmuş. İnsan Emek Harcadiği Sürece Güzel İşler Yapar. Kolay Gelsin
-
31.Ağustos.2012, 06:00
Tema Guzel Olmuş Emegine Saglik eTiKeT Özellikle Giriş Bölümü İyi Olmuş. İnsan Emek Harcadiği Sürece Güzel İşler Yapar. Kolay Gelsin
-
Basarilar Dilerim...Ellerine Sağlık
-
-
Atakan Arici Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim...
-
Atakan Arici Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim...
-
Kardeşim temayı komple sen mi kodladın ?
Çünkü genel şablon IPB temasında ki gibi.
http://forumcore.net/ gibi..
Konu asx tarafından (02.Eylül.2012 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.
-
Kardeşim temayı komple sen mi kodladın ?
Çünkü genel şablon IPB temasında ki gibi.
http://forumcore.net/ gibi..
-
Çok güzel olmuş, emegine saglık.
-
Çok güzel olmuş, emegine saglık.