/includes/class_bootstrap.php(430) hatası

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 2768

Yorumlar : 8

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 1005 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    karakovan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    /includes/class_bootstrap.php(430) hatası

    www.orjinet.com/activity.php siteme üye olmayanlar mesajları okuyamaz eklentisi yükledim ve sonrasında aşağıdaki hatayı alıyorum.
    www.orjinet.com/forum.php hiç gözükmüyor.

    Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_bootstrap.php(430) : eval()'d code on line 39

    bu hatayı nasıl düzeltebilirim arkadaşlar.
    Konu karakovan tarafından (13.Ocak.2015 Saat 08:53 ) değiştirilmiştir.
  2. #1
    www.orjinet.com/activity.php siteme üye olmayanlar mesajları okuyamaz eklentisi yükledim ve sonrasında aşağıdaki hatayı alıyorum.
    www.orjinet.com/forum.php hiç gözükmüyor.

    Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_bootstrap.php(430) : eval()'d code on line 39

    bu hatayı nasıl düzeltebilirim arkadaşlar.

  3. offline
    Gladius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: /includes/class_bootstrap.php(430) hatası

    eklentiyi silip tekrar yüklemeyi denediyseniz ve hata aynen devam ediyorsa şunu bi deneyin.

    Sunucu sahibi iseniz php.ini dosyasında aşağıdaki off yapın (genelde on yazar)

    1-)
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Eğer sunucu size ait değilse config.php yi açın en üst satırına şunu ekleyin ;

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    2-) FTP'de ki includes/class_core.php dosyasının 5683.satırında bulunan case E_NOTICE: yazısının altındakine şunu ekleyin. (PHP Editör programları kullanabilirsiniz satır sayısı gözükmüyorsa)

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    eğer bu işlemleri yaptığınız halde sorun çözülmüyorsa lütfen bildirin.

    MySimS3k® Bunu beğendi.
  4. #2
    eklentiyi silip tekrar yüklemeyi denediyseniz ve hata aynen devam ediyorsa şunu bi deneyin.

    Sunucu sahibi iseniz php.ini dosyasında aşağıdaki off yapın (genelde on yazar)

    1-)
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Eğer sunucu size ait değilse config.php yi açın en üst satırına şunu ekleyin ;

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    2-) FTP'de ki includes/class_core.php dosyasının 5683.satırında bulunan case E_NOTICE: yazısının altındakine şunu ekleyin. (PHP Editör programları kullanabilirsiniz satır sayısı gözükmüyorsa)

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    eğer bu işlemleri yaptığınız halde sorun çözülmüyorsa lütfen bildirin.

    MySimS3k® Bunu beğendi.

  5. offline
    karakovan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: /includes/class_bootstrap.php(430) hatası

    http://www.orjinet.com/forum.php sitemdeki hatalar ile ilgili :
    1- config.php ye ini_set('display_errors', 'Off'); kodunu ekleyince aşağıdaki hatayı verdi.


    Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in ..../includes/class_bootstrap.php(1420) : eval()'d code on line 4

    Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in ..../includes/class_bootstrap.php(1420) : eval()'d code on line 9


    2-clas_core.php dosyasına eklememi istediğiniz php kodunu ekledim bi hata veya düzelme olmadı silmedimde

    bende kendi aklımca class_bootstrap.php 430. satırda yazan ($hook = vBulletinHook::fetch_hook('parse_templates')) ? eval($hook) : false;
    satırını sildim sorun çözüldü hatamı ettim bilmiyom. bu satırın ne işe yaradığınıda bilmiyorum
  6. #3
    http://www.orjinet.com/forum.php sitemdeki hatalar ile ilgili :
    1- config.php ye ini_set('display_errors', 'Off'); kodunu ekleyince aşağıdaki hatayı verdi.


    Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in ..../includes/class_bootstrap.php(1420) : eval()'d code on line 4

    Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in ..../includes/class_bootstrap.php(1420) : eval()'d code on line 9


    2-clas_core.php dosyasına eklememi istediğiniz php kodunu ekledim bi hata veya düzelme olmadı silmedimde

    bende kendi aklımca class_bootstrap.php 430. satırda yazan ($hook = vBulletinHook::fetch_hook('parse_templates')) ? eval($hook) : false;
    satırını sildim sorun çözüldü hatamı ettim bilmiyom. bu satırın ne işe yaradığınıda bilmiyorum

  7. offline
    Gladius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: /includes/class_bootstrap.php(430) hatası

       karakovan Nickli Üyeden Alıntı
    http://www.orjinet.com/forum.php sitemdeki hatalar ile ilgili :
    1- config.php ye ini_set('display_errors', 'Off'); kodunu ekleyince aşağıdaki hatayı verdi.


    Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in ..../includes/class_bootstrap.php(1420) : eval()'d code on line 4

    Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in ..../includes/class_bootstrap.php(1420) : eval()'d code on line 9


    2-clas_core.php dosyasına eklememi istediğiniz php kodunu ekledim bi hata veya düzelme olmadı silmedimde

    bende kendi aklımca class_bootstrap.php 430. satırda yazan ($hook = vBulletinHook::fetch_hook('parse_templates')) ? eval($hook) : false;
    satırını sildim sorun çözüldü hatamı ettim bilmiyom. bu satırın ne işe yaradığınıda bilmiyorum
    Aynı kodu tekrar yerleştirin ve admincp=>vbulletin seçenekler => plugin/hook sistem => PHP Compatability => yes yapın. Sorun devam edicekmi görelim.
  8. #4
       karakovan Nickli Üyeden Alıntı
    http://www.orjinet.com/forum.php sitemdeki hatalar ile ilgili :
    1- config.php ye ini_set('display_errors', 'Off'); kodunu ekleyince aşağıdaki hatayı verdi.


    Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in ..../includes/class_bootstrap.php(1420) : eval()'d code on line 4

    Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in ..../includes/class_bootstrap.php(1420) : eval()'d code on line 9


    2-clas_core.php dosyasına eklememi istediğiniz php kodunu ekledim bi hata veya düzelme olmadı silmedimde

    bende kendi aklımca class_bootstrap.php 430. satırda yazan ($hook = vBulletinHook::fetch_hook('parse_templates')) ? eval($hook) : false;
    satırını sildim sorun çözüldü hatamı ettim bilmiyom. bu satırın ne işe yaradığınıda bilmiyorum
    Aynı kodu tekrar yerleştirin ve admincp=>vbulletin seçenekler => plugin/hook sistem => PHP Compatability => yes yapın. Sorun devam edicekmi görelim.

  9. offline
    karakovan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: /includes/class_bootstrap.php(430) hatası

       Orbay Eser Nickli Üyeden Alıntı
    Aynı kodu tekrar yerleştirin ve admincp=>vbulletin seçenekler => plugin/hook sistem => PHP Compatability => yes yapın. Sorun devam edicekmi görelim.


    PHP Compatability zaten yes. ve düzelmedi.
    birde;
    http://www.orjinet.com/forum.php sayfasında fazla alt forum olan başlıklar tek sıra halinde uzamış alta kaydırmamış bunu nasıl düzeltebilirim.
  10. #5
       Orbay Eser Nickli Üyeden Alıntı
    Aynı kodu tekrar yerleştirin ve admincp=>vbulletin seçenekler => plugin/hook sistem => PHP Compatability => yes yapın. Sorun devam edicekmi görelim.


    PHP Compatability zaten yes. ve düzelmedi.
    birde;
    http://www.orjinet.com/forum.php sayfasında fazla alt forum olan başlıklar tek sıra halinde uzamış alta kaydırmamış bunu nasıl düzeltebilirim.

  11. offline
    Gladius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: /includes/class_bootstrap.php(430) hatası

       karakovan Nickli Üyeden Alıntı
    http://www.orjinet.com/forum.php sayfasında fazla alt forum olan başlıklar tek sıra halinde uzamış alta kaydırmamış bunu nasıl düzeltebilirim.
    Eklentimi kullandınız alt forumlar için yoksa kodmu ? eğer eklenti ise eklentiyi kaldırıp şu kodu editleyerek kullanabilirsiniz.

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Bunları addional.php'nin En üstüne ekleyin..
  12. #6
       karakovan Nickli Üyeden Alıntı
    http://www.orjinet.com/forum.php sayfasında fazla alt forum olan başlıklar tek sıra halinde uzamış alta kaydırmamış bunu nasıl düzeltebilirim.
    Eklentimi kullandınız alt forumlar için yoksa kodmu ? eğer eklenti ise eklentiyi kaldırıp şu kodu editleyerek kullanabilirsiniz.

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Bunları addional.php'nin En üstüne ekleyin..

  13. offline
    karakovan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: /includes/class_bootstrap.php(430) hatası

    yok hocam düzelmedi. birde addional.php nerede bulamadım
  14. #7
    yok hocam düzelmedi. birde addional.php nerede bulamadım

  15. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: /includes/class_bootstrap.php(430) hatası

       karakovan Nickli Üyeden Alıntı
    yok hocam düzelmedi. birde addional.php nerede bulamadım
    Şunu deneyin birde
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

  16. #8
       karakovan Nickli Üyeden Alıntı
    yok hocam düzelmedi. birde addional.php nerede bulamadım
    Şunu deneyin birde
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


  17. offline
    karakovan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: /includes/class_bootstrap.php(430) hatası

       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    Şunu deneyin birde
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Etiket usta bunu nereye yazacağım.
  18. #9
       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    Şunu deneyin birde
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Etiket usta bunu nereye yazacağım.

Benzer Konular
  1. Çözüldü mysql_connect(): The mysql extension ../public_html/includes/class_core.php on line 311 -
    Konu Sahibi eTiKeT™ Forum Çözümü Bulunmuş Sorunlar
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 10.Ekim.2016, 00:14
  2. includes/class_dm_roomforum.php base 64 şifrelenmiş shell
    Konu Sahibi tolizuga Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 07.Nisan.2015, 15:11
  3. Vbulletin 4.2.2 Hatası (/includes/functions.php on line 5105)
    Konu Sahibi lakap3212 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 21.Ekim.2014, 21:46
  4. Çözüldü public_html/includes/class_core.php on line 2977 hatası
    Konu Sahibi Erdem Aydin Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 9
    Son Mesaj : 28.Temmuz.2013, 01:58
  5. vb5 yükseltirken includes/vb5/template.php on line 86 hatası verdi
    Konu Sahibi kocabey Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 07.Aralık.2012, 12:12