Çözüldü
Forum kenar çubuğu avatar sorunu
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 2675
Yorumlar : 2
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 2188 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Forum kenar çubuğu avatar sorunu
Foruma yeni kenar çubukları oluşturdum ancak kenar çubuğuna konu açan ya da mesaj yazanın avatarı gözükmüyor orada bir boşluk oluşuyor sebebi nedir acaba bilen arkadaşlar ya da daha önce bu sorunu yaşamış arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
iyi forumlar,
-
Foruma yeni kenar çubukları oluşturdum ancak kenar çubuğuna konu açan ya da mesaj yazanın avatarı gözükmüyor orada bir boşluk oluşuyor sebebi nedir acaba bilen arkadaşlar ya da daha önce bu sorunu yaşamış arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
iyi forumlar,
-
Cevap: Forum kenar çubuğu avatar sorunu
Çözüm Yolu
Admincp **** Stiller & Temalar **** Değişkenleri Düzenle **** İlgili Tema **** [Yeni Kodlama yaz] **** İçeriğe gör ara Alanına Aşagıdaki Kodları Ekleyin Ve Aynı Temadan Sorunun Devam Etmedigine Bakın ...
Yukardaki İşlemi Yaptınız fakat bu seferde resimler çok büyüdü isimle resim birbirinemi girdi o halde aşşağıda vereceğim kodu additional.css şablonunun en üstüne ekleyin ...
-
Çözüm Yolu
Admincp **** Stiller & Temalar **** Değişkenleri Düzenle **** İlgili Tema **** [Yeni Kodlama yaz] **** İçeriğe gör ara Alanına Aşagıdaki Kodları Ekleyin Ve Aynı Temadan Sorunun Devam Etmedigine Bakın ...
Yukardaki İşlemi Yaptınız fakat bu seferde resimler çok büyüdü isimle resim birbirinemi girdi o halde aşşağıda vereceğim kodu additional.css şablonunun en üstüne ekleyin ...
-
Cevap: Forum kenar çubuğu avatar sorunu
Orbay Eser Nickli Üyeden Alıntı
Çözüm Yolu
bu işlem işimi gördü yine teşekkürler @Orbay Eser
-
Orbay Eser Nickli Üyeden Alıntı
Çözüm Yolu
bu işlem işimi gördü yine teşekkürler @Orbay Eser