Konu: vB 4.X.X Ziyaretçilere mesajların içeriğini gizle - Login to View More - Registration Nagging - Türkçe

Bu konu 1754 kez görüntülendi 8 yorum aldı ...

Giriş

• Ziyaretçilere mesajların içeriğini gizle - Login to View More - Türkçe =============================================================Bu eklentinin işlevi ziyaretçilere mesaj sınırlaması getirmektedir.Bir konuda 10 mesaj var ise konu ve içeriği gösterilir ancak verilen 10 cevap ziyaretçilere gösterilmez ve bir uyarı blogu ile bu bilgilendirme ziyaretçiye yapılır. En önemli yanlarında biride isterseniz sadece arama motorundan gelen ziyaretçilere gizleme yapabilir yada hepsine

Bu konu 1754 kez görüntülendi 8 yorum aldı ...
    Ziyaretçilere mesajların içeriğini gizle - Login to View More - Registration Nagging - Türkçe 1754 Reviews

Konuyu değerlendir: Ziyaretçilere mesajların içeriğini gizle - Login to View More - Registration Nagging - Türkçe

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1754 kez incelendi.

1. Ziyaretçilere mesajların içeriğini gizle - Login to View More - Registration Nagging - Türkçe Ayrıntıları »»

Ziyaretçilere mesajların içeriğini gizle - Login to View More - Registration Nagging - Türkçe

Version: , by (vwmaster )
        Son çevrim içi zamanı: Ara 2015 Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder
        Category: vB 4.X.X
        vB Sürümü: 4.X.X Değerlendirme:  Kurulan: 0
        Yayınlanış: 21.Ocak.2015 Son Güncelleme: Belirsiz İndirme: 39
        Destek Plugins kullanır Kod değişikliği Ek Dosyalar
        Tercüme izini

Ziyaretçilere mesajların içeriğini gizle - Login to View More - Türkçe
        ================================================== ===========
        Bu eklentinin işlevi ziyaretçilere mesaj sınırlaması getirmektedir.Bir konuda 10 mesaj var ise konu ve içeriği gösterilir ancak verilen 10 cevap ziyaretçilere gösterilmez ve bir uyarı blogu ile bu bilgilendirme ziyaretçiye yapılır.

En önemli yanlarında biride isterseniz sadece arama motorundan gelen ziyaretçilere gizleme yapabilir yada hepsine gizleyebilirsiniz. İlaveten isterseniz arama motorlarınada içeriği gizleyebilir yada açabilirsiniz.
        Orijinal konu :Login to View More - Registration Nagging - vBulletin.org Forum

Eklentinin özellikleri
        ===================
        Eklentiyi aç/kapat
        Tercih edilen arama motorlarına kısıtlama
        Sadece arama motolarından gelen ziyaretçilere gizle
        Tüm ziyaretçilere gizle
        Arama motolarına gizle/gizleme
        Sadece belirtilen forumlarda gizle
        X günden eski konularda gizle
        Postbit yada postbit altında uyarı göster

Kurulum
        =================
        * Ekte bulunan .zip dosyasını çekin ve açın
        **upload isimli klasörün içerisindeki tüm dosyaları FTP forumun kurulu olduğu dizene yükleyin

*Ziyaretcilere_mesaj_gizle_v.1.1.0.xml Dosyasını
        **Admincp >> Pluginler & Ürünler >> Ürün Yönetimi >> [Ürün Ekle/Yükle] Alanında İçeri Alın
        Türkçeleştirme
        =================
        ** Yine ekte bulunan Ziyaretcilere_mesaj_gizle_Türkçe_yama_ver.1.0.2.xm l dosyasını
        ** Admincp >> Diller & Cümleler >> Dil Yükle / İndir Alanından kullandığınız dil paketi hangisi ise onun üzerine yazdırın (Sürümü göz ardı edebilirsiniz)
        Ayarları
        =================
        Adminpc >> vbulletin seçenekleri >> Ziyaretçilere Mesajları gizleme sistemi

Hemen İndir

Ekran görüntüleri

Destek sistemi

• Bu mod, kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya yazarın izni olmaksızın başka bir yerde yayınlanamaz.
    1. niho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw follower

Cevap: Ziyaretçilere mesajların içeriğini gizle - Login to View More - Registration Nagging - Türkçe

vbulletin 4.2.1 Kurulmuyor. Kurulumda hata:

Warning: strstr() [function.strstr]: Empty delimiter in [path]/packages/regnag/hooks/init_startup.php on line 25

Ayrıca admin panele de girilemiyor.

Böyle bir sorunla karşılaşırsanız çözümü:

This can be helpfull if you created / installed a plugin or product which has broken your forum and you are not able to access the AdminCP anymore.

To disable the plugin/hook system open your config.php which can be found in your forumroot/includes directory

Just below
      Code:

enter
      Code:
      define('DISABLE_HOOKS', true);
      and save the file.

If you would like to enable the plugin/hook system again, either remove the line again or simply comment that line out. To do so, add two forward slashes " / " so it will look like

Code:
      // define('DISABLE_HOOKS', true);
      Next time you would like to disable the plugin/hook system again
      you simply have to remove those two " / ".

If you are able to access your AdminCP go to

AdminCP -> vBulletin Options -> vBulletin Options -> Plugin/Hook System

And set it to No to disable.

Admin kontrol paneline girin hatalı plugin i kaldırın ve tekrardan config.php den eklediğiniz veriyi silip kaydedin.
      Konu niho tarafından (05.Mart.2015 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.

2. kays5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

Cevap: Ziyaretçilere mesajların içeriğini gizle - Login to View More - Registration Nagging - Türkçe

niho Nickli Üyeden Alıntı
      vbulletin 4.2.1 Kurulmuyor. Kurulumda hata:

Warning: strstr() [function.strstr]: Empty delimiter in [path]/packages/regnag/hooks/init_startup.php on line 25

Ayrıca admin panele de girilemiyor.

Böyle bir sorunla karşılaşırsanız çözümü:

This can be helpfull if you created / installed a plugin or product which has broken your forum and you are not able to access the AdminCP anymore.

To disable the plugin/hook system open your config.php which can be found in your forumroot/includes directory

Just below
      Code:

enter
      Code:
      and save the file.

If you would like to enable the plugin/hook system again, either remove the line again or simply comment that line out. To do so, add two forward slashes " / " so it will look like

Code:
      // define('DISABLE_HOOKS', true);
      Next time you would like to disable the plugin/hook system again
      you simply have to remove those two " / ".

If you are able to access your AdminCP go to

AdminCP -> vBulletin Options -> vBulletin Options -> Plugin/Hook System

And set it to No to disable.

Admin kontrol paneline girin hatalı plugin i kaldırın ve tekrardan config.php den eklediğiniz veriyi silip kaydedin.
      Kardes bende boyle hata verdi ve bu dedikleri nasıl yapacaz anlamadım ben ingilizce
      Türkce yokmu bunun

3. kays5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

Tamadır Arkadaslar düzelttim ben

Aynı sorunu yasayanalar olursa eger

Ftp dizininden includes dosyasına girip config.php dosyasını duzenlemek icin acıyoruz daha snra

Bu kodun hemen altına:

not:bu kod en bastadır zaten

hemen altına bu kodu girin

Ve kaydedip cıkn

sonra da yonetim panelinden yüklediginiz eklentiyi kaldırın daha sonra degistirdigimz dosyayı eski haline getirin.

hepsi bukadar
      Konu kays5 tarafından (18.Mart.2015 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.

4. omerakgunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

aynı sıkıntı bende de oluştu
      config.php başına define('DISABLE_HOOKS', true); bu kodu ekledim sayfa tekrar açıldı fakat geri admincp girdigimde ekledigim eklentiyi göremiyorum.
      Silinmiştir diye tekrar config.php eski haline getirdim gene aynı sorun ile karşılaştım.
      Yardımcı olursanız sevinirim şuan hiçbir eklenti görünmüyor ana sayfada fakar admincp de mevcut.

5. vw master
      Nereden
      core/includes/

omerakgunn Nickli Üyeden Alıntı
      aynı sıkıntı bende de oluştu
      config.php başına define('DISABLE_HOOKS', true); bu kodu ekledim sayfa tekrar açıldı fakat geri admincp girdigimde ekledigim eklentiyi göremiyorum.
      Silinmiştir diye tekrar config.php eski haline getirdim gene aynı sorun ile karşılaştım.
      Yardımcı olursanız sevinirim şuan hiçbir eklenti görünmüyor ana sayfada fakar admincp de mevcut.
      Eklenti kendi kendini kaldıramaz bira hata yapıyor olmalısınız yani eğer kurdu iseni o eklenti orada olmalı...
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

6. vw kullanıcı
      Nereden
      Gaziantep

bu eklentiyi vbulletin 4 için konu gizleme olarak düzenleme seçeneğin varmı @eTiKeT™ aynı şekilde konunun içeriğinin önünde çıksın bu uyarı üye olmadan göremesinler

7. K.Serdar12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

@eTiKeT™ Üstad Ben Bunu Kurdum vBulletin v4.2.0 Sitem İç Sunucu Hatası Verdi 500 Kodlu Kaldırdım Düzeldi :S Neden Acaba

8. K.Serdar12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

Bunu Komple Sildim Bu Seferde Sitem Çöktü Yedekte Yoktu Gitti Komple ... Bir Ürünün Üzerine Kayıt İstedi Yaptım Site Açılmadı Adminden Sildim Site Çöktü.