Merhabalar bu sırılar sık sık sizleri yoruyorum ancak bu sefer önemli bir sıkıntı var. Kısaca bahsedeyim; facebookda app oluşturduktan sonra admin panelde gerekli facebook entegre alanlarını ve şifre bölümlerini kaydettikten sonra ana sayfama döneyim dedim ve döndüğümde sitemi komple facebook a yönlenmiş ve facebook a yönlendiğindede ekte vereceğim hata ile karşılaşmış oldum. İşin kötüsü ne admin paneline nede forumun ana sayfasına girebiliyorum. İnsanlar facebookdan siteye kolay kayıt olsunlar diye birşey yapayım dedim sitemin urlsi yönlendi facebook a sitemin url sini yazdıgım an facebook app a yönlendiriyor ve hata mesajı veriyor. Acil olarak uygulamayı deaktif yapmam gerekiyor. Ancak admin panele girilmiyor. Ftp den facebook connect eklentisini inaktif etme gibi bir durum var mı. Sitenin kontrolü benden çıkıp facebook a geçti )) Yardımlarınızı bekliyorum
not: uygulamayı facebookdan silmiş olmama rağmen admin panele ulaşamadıgım için inaktif edemiyorum. bu yüzden de hala facebook a yönlendiriyor
Forumlar
Blog
Store
Giriş & Kayıt ol
-
Hoş geldin Kayıtsız Üye
Facebook ile Baglan & Kayıt ol
Üyeliğinizi aktifleştirmek için e-posta iste
Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir. Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Facebook ile BaglanBize Yazin