Merhaba iyi günler gerçekten vbulltin teknik destek alanında teksiniz. Benim postbitim resmdeki gibidir. Site ismini özelden gönderebilirim. Daha henüz aktif değil. Deneme yanılma yoluyla öğreniyorum. Benim sorum bu postbiti bana düzenleyecek var mıdır? Mesela eTiKeT™ beyin postbitini kullanıyorum. eTiKeT™ byin postbiti kullanmadan önceki postbit ilk resimedir.eTiKeT™ postbitini kullandığımda iseresimdeki gibidir Gayette güzel bir postbit. Tek sorun avatar sığmamış oda halledilir. Ben burdaki postbitteki konular ve mesajlar kısmını css kullanaak çerçeve içine almak istiyorum nasıl yapabilirim? Biraz acemiyim bu konuda.
(Not:eTiKeT™ beyin postbitinde kodları tamamen aynıdır . Hiçbir değişiklik yoktur. Kodlar aşağıa verilmiştir.)
Benim bu postte sorularım şu şekilde:
1)buraya pm gönder butonu eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim.
2)burada kişi üye olduğunda facebook butonu yani logosu olsun istiyorum. Yani kişi bu facebook logsuna tıkladığında kendi sayfasına gitsin.
3)ASIL VE EN ONEMLİ SORUN buradaki konuları ,mesajlar ve üyelik tarihi kısmını nasıl css kullanarak çerçeve içine alabilirim.
eğer ücet isterseniz ve ücretiniz makul düzeydeyse ücrette verebilirim.
Bire bana ücret karşılığına tema düzenleyecek var mıdır? Onun içinde ayı konu açmak istemedim.
Postbit Legency kodu
PHP- Kodu:
Forumlar
Blog
Store
Giriş & Kayıt ol
-
Hoş geldin Kayıtsız Üye
Facebook ile Baglan & Kayıt ol
Üyeliğinizi aktifleştirmek için e-posta iste
Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir. Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Facebook ile BaglanBize Yazin