vBulletin 5 Türkçe yama - Dil Dosyasındaki güncellemeler Hakkında duyuru
Son çevrim içi zamanı: Ağu 2015
vB Sürümü: Bilinmiyor
Değerlendirme:
(1 oy, 5.00 puan.)
Kurulan: 4
(1 oy, 5.00 puan.)
Kurulan: 4
Yayınlanış: 05.Ekim.2012
Son Güncelleme: Belirsiz
İndirme: 0
Merhabalar
Malum yep yeni yazılımımız olan vbulletin 5 beta olarak da olsa çıktı.Ve bir çok yenilikte eklendi eklenecek tabi ki artık eski vbulletin sürümlerinde kullandığımız Türkçe yama artık eksikler içermekte bu eksiklikler elimden geldiğince güncellenecektir. ve bu güncellemeleri vbulletin 5 connet sürümüne bağlı kalmadan burdan duyuracak ve yayınlayacağım.
ilk olarak üyelerin kullanım kolaylığını düşünerek onların yetki alanlarında kullandıkları sayfaları Türkçeleştiriyorum . Adım adım ilerlemekteyim.
05.10.2012 Mesaj,Konu oluşturma alanı tercümesi bitmiş durumda .
05.10.2012 Arama sistemi tercümesi bitmiş durumda .
06.10.2012 Arama sistemi tercümesi bitmiş durumda .
11.10.2012 Forum düzenleme çubuğu % 80 bitmiş durumda .
12.10.2012 Üye profil ayarı Türkçeleştimesi bitmiş durumda .
Malum yep yeni yazılımımız olan vbulletin 5 beta olarak da olsa çıktı.Ve bir çok yenilikte eklendi eklenecek tabi ki artık eski vbulletin sürümlerinde kullandığımız Türkçe yama artık eksikler içermekte bu eksiklikler elimden geldiğince güncellenecektir. ve bu güncellemeleri vbulletin 5 connet sürümüne bağlı kalmadan burdan duyuracak ve yayınlayacağım.
ilk olarak üyelerin kullanım kolaylığını düşünerek onların yetki alanlarında kullandıkları sayfaları Türkçeleştiriyorum . Adım adım ilerlemekteyim.
05.10.2012 Mesaj,Konu oluşturma alanı tercümesi bitmiş durumda .
05.10.2012 Arama sistemi tercümesi bitmiş durumda .
06.10.2012 Arama sistemi tercümesi bitmiş durumda .
11.10.2012 Forum düzenleme çubuğu % 80 bitmiş durumda .
12.10.2012 Üye profil ayarı Türkçeleştimesi bitmiş durumda .
Ekran görüntüleri
Destek sistemi
- Bu mod, kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya yazarın izni olmaksızın başka bir yerde yayınlanamaz.