Nasıl Yapılır ? Forumun altındaki bu linki nasıl kaldırabilirim

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 2224

Yorumlar : 6

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 758 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    DeSWa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Forumun altındaki bu linki nasıl kaldırabilirim

    aşağıdaki resimdeki linki nasıl kaldırabilirim forumunuzda paylaştığınız hazır şablon eklntisini kurmuştum

    eklenti linki : vBulletin 4.X.X ile uyumlu vBulletin Mesaj Şablonları - [DBTech] Post Templates v1 TÜRKÇE

    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Adsız.png
Görüntüleme: 27
Büyüklüğü:  6.1 KB (Kilobyte)
  2. #1
    aşağıdaki resimdeki linki nasıl kaldırabilirim forumunuzda paylaştığınız hazır şablon eklntisini kurmuştum

    eklenti linki : vBulletin 4.X.X ile uyumlu vBulletin Mesaj Şablonları - [DBTech] Post Templates v1 TÜRKÇE

    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Adsız.png
Görüntüleme: 27
Büyüklüğü:  6.1 KB (Kilobyte)

  3. offline
    netr0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Forumun altındaki bu linki nasıl kaldırabilirim

    Aşağıdaki bağlantıda verdiğim dosyayı gerekli yere atmanız yeterli.

    Powered By
    ASiDaRBe Bunu beğendi.
  4. #2
    Aşağıdaki bağlantıda verdiğim dosyayı gerekli yere atmanız yeterli.

    Powered By
    ASiDaRBe Bunu beğendi.

  5. offline
    DeSWa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Forumun altındaki bu linki nasıl kaldırabilirim

       netr0n Nickli Üyeden Alıntı
    Aşağıdaki bağlantıda verdiğim dosyayı gerekli yere atmanız yeterli.

    Powered By
    PHP Warning: require_once(..../dbtech/usertag/includes/class_core.php): failed to open stream: No such file or directory in ..../dbtech/posttemplates/hooks/global_start.php on line 3

    Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/maxoloji/public_html/dbtech/usertag/includes/class_core.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home/maxoloji/public_html/dbtech/posttemplates/hooks/global_start.php on line 3

    die hata veriyor o dosyayı atınca
  6. #3
       netr0n Nickli Üyeden Alıntı
    Aşağıdaki bağlantıda verdiğim dosyayı gerekli yere atmanız yeterli.

    Powered By
    PHP Warning: require_once(..../dbtech/usertag/includes/class_core.php): failed to open stream: No such file or directory in ..../dbtech/posttemplates/hooks/global_start.php on line 3

    Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/maxoloji/public_html/dbtech/usertag/includes/class_core.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home/maxoloji/public_html/dbtech/posttemplates/hooks/global_start.php on line 3

    die hata veriyor o dosyayı atınca

  7. offline
    netr0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Forumun altındaki bu linki nasıl kaldırabilirim

    Deneme bir login atın özelden bakalım soruna.
  8. #4
    Deneme bir login atın özelden bakalım soruna.

  9. offline
    DeSWa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Forumun altındaki bu linki nasıl kaldırabilirim

    özel mesaj ile yollandı

  10. offline
    Supervisor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Forumun altındaki bu linki nasıl kaldırabilirim

    @DeSWa , @netr0n global_start.php dosyasının orjinalini atın ardından dosyayı açın $vbulletin->options['copyrighttext'] = (trim($vbulletin->options['copyrighttext']) != '' ? $str . '<br />' . $vbulletin->options['copyrighttext'] : $str); kodunu bulun ve silin.
    DeSWa, Sdfsdf Sdfsdf Bunu beğendi.
  11. #6
    @DeSWa , @netr0n global_start.php dosyasının orjinalini atın ardından dosyayı açın $vbulletin->options['copyrighttext'] = (trim($vbulletin->options['copyrighttext']) != '' ? $str . '<br />' . $vbulletin->options['copyrighttext'] : $str); kodunu bulun ve silin.
    DeSWa, Sdfsdf Sdfsdf Bunu beğendi.

  12. offline
    DeSWa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Forumun altındaki bu linki nasıl kaldırabilirim

       Supervisor Nickli Üyeden Alıntı
    @DeSWa , @netr0n global_start.php dosyasının orjinalini atın ardından dosyayı açın $vbulletin->options['copyrighttext'] = (trim($vbulletin->options['copyrighttext']) != '' ? $str . '<br />' . $vbulletin->options['copyrighttext'] : $str); kodunu bulun ve silin.
    düzelmiştir teşekkürler
  13. #7
       Supervisor Nickli Üyeden Alıntı
    @DeSWa , @netr0n global_start.php dosyasının orjinalini atın ardından dosyayı açın $vbulletin->options['copyrighttext'] = (trim($vbulletin->options['copyrighttext']) != '' ? $str . '<br />' . $vbulletin->options['copyrighttext'] : $str); kodunu bulun ve silin.
    düzelmiştir teşekkürler

Benzer Konular
  1. Bunu nasıl kaldırabilirim
    Konu Sahibi isyankar Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 12.Kasım.2014, 13:25
  2. Alt menüyü nasıl kaldırabilirim
    Konu Sahibi isyankar Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 06.Kasım.2014, 21:29
  3. Bu kısmı nasıl kaldırabilirim ?
    Konu Sahibi Tunna Bulutlu Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 30.Kasım.2013, 11:57
  4. Güncel Bu reklamı nasıl kaldırabilirim.?
    Konu Sahibi Gsmfrm Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 08.Temmuz.2013, 08:34
  5. Çözüldü Bu alanı temadan nasıl kaldırabilirim ?
    Konu Sahibi Screwy Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 4
    Son Mesaj : 09.Şubat.2013, 14:32