Konu: Temaya özel hoşgeldin panelini kaldırma

Bu konu 1443 kez görüntülendi 3 yorum aldı ...

Giriş

• Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 890 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.

http://www.bilimforum.com/forum.php Forumdaki siyah hoşgeldiniz paneli temaya özel. Bunu kaldırmak istiyorum. Bunun cevabı temayı aldığım site'de var. Ancak üyeliğimin sebepsiz yere silinmiş olması sebebiyle giriş için yetki gerektiren "Help Center" bölümünündeki cevapları göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konu 1443 kez görüntülendi 3 yorum aldı ...
    Temaya özel hoşgeldin panelini kaldırma 1443 Reviews

Konuyu değerlendir: Temaya özel hoşgeldin panelini kaldırma

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1443 kez incelendi.

1. turgut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

Temaya özel hoşgeldin panelini kaldırma

http://www.bilimforum.com/forum.php

Forumdaki siyah hoşgeldiniz paneli temaya özel. Bunu kaldırmak istiyorum.

Bunun cevabı temayı aldığım site'de var. Ancak üyeliğimin sebepsiz yere silinmiş olması sebebiyle giriş için yetki gerektiren "Help Center" bölümünündeki cevapları göremiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

eTiKeT™ Bunu beğendi.

2. vw master
      Nereden
      core/includes/
      sanırım kaldırmayı başardınız ben hoş geldin paneli tarzında bir şey göremedim ...
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

3. turgut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı
      Navbar'ın içindeki temaya özel wellcomebox kodunu kaldırınca sorun çözüldü. Görüldüğü gibi dil paketlerinden bağımsız kodun içerisinde kendi cümleleri var.

[Kodeleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tiklayın...]
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

4. vw master
      Nereden
      core/includes/
      Sevindim ...
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------