forum.php sorunu
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 14789
Yorumlar : 6
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4438 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
forum.php sorunu
Merhaba Arkadaşlar
sitede vbseo kurulu vbseo ayarlarında forum.php dosyasını index.html olarak yönlendirdim fakat anasayfaya girilince
Alıntı
'forum.php ? s = 19ffa7e19d87dec7d6f0e14e815916bb
şeklinde çıkıyor yani ben direk index.html olarak çıkmasını istiyorum ve forum.php yazıyor yanlarındaki numaralar neden çıkmakta ?
not:boşlukları ben ayarladım bu site kabul etmiyor
Konu can1515 tarafından (17.Kasım.2012 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.
-
Merhaba Arkadaşlar
sitede vbseo kurulu vbseo ayarlarında forum.php dosyasını index.html olarak yönlendirdim fakat anasayfaya girilince
Alıntı
'forum.php ? s = 19ffa7e19d87dec7d6f0e14e815916bb
şeklinde çıkıyor yani ben direk index.html olarak çıkmasını istiyorum ve forum.php yazıyor yanlarındaki numaralar neden çıkmakta ?
not:boşlukları ben ayarladım bu site kabul etmiyor
-
admincp >> vBulletin Seçenekleri >> Forumlar Anasayfa Seçenekleri >> Forum Anasayfası İçin Script Adı >> alanında düzenleyebilirsiniz ...
-
admincp >> vBulletin Seçenekleri >> Forumlar Anasayfa Seçenekleri >> Forum Anasayfası İçin Script Adı >> alanında düzenleyebilirsiniz ...
-
dediğiniz kısım forum olarak ayarlanmış
-
-
can1515 Nickli Üyeden Alıntı
Siz index oldun istiyordunuz o alani index çevirmeniz yeterli.
-
Siz index oldun istiyordunuz o alani index çevirmeniz yeterli.
-
o kısmı index yaptım forum.php dosyasındaki tüm içerikleri index.php dosyasına yapıştırdım kayıt ettim bir problem yaratırmı ?
-
o kısmı index yaptım forum.php dosyasındaki tüm içerikleri index.php dosyasına yapıştırdım kayıt ettim bir problem yaratırmı ?
-
Orijinal hali ile denediniz mi ?
-
Orijinal hali ile denediniz mi ?
-
orjinal halindeykende denedim aynı fakat şuan siteye girilirken index.php olarak girmiyor yani normalde be index.php dosyasını vbseo da index.html olarak yaptım o şekilde olmasını istiyorum olmadı gitti. yani anlayacağınız siteye giirer girmez siteadi.com/index.html olarak girmesini istiyorm
Konu can1515 tarafından (19.Kasım.2012 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.
-
orjinal halindeykende denedim aynı fakat şuan siteye girilirken index.php olarak girmiyor yani normalde be index.php dosyasını vbseo da index.html olarak yaptım o şekilde olmasını istiyorum olmadı gitti. yani anlayacağınız siteye giirer girmez siteadi.com/index.html olarak girmesini istiyorm