httpdocs tan public_html geçtim site acılmıyor

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 937

Yorumlar : 0

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 531 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    Tunna Bulutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    httpdocs tan public_html geçtim site acılmıyor

    sunucu değiştim gerçi aynı sunucudayım farklı bir sunucya geçtim cpanelli falan ama artık hiç site acılmıyor HTTP ERROR 500 sayfa acılmıyor ŞEKLİNDE.

    includes/config.php hiç bişe değişmedim cunku eski veritabanımı kullanıyorum yeni sucunu ipi değişti tabi ama bunu yazıyormuyduk vb de bir yere ?

    nereleri değişmeliyim admincp veya hicbiyer acılmıyorda


    4.2 kullanıyorum
  2. #1
    sunucu değiştim gerçi aynı sunucudayım farklı bir sunucya geçtim cpanelli falan ama artık hiç site acılmıyor HTTP ERROR 500 sayfa acılmıyor ŞEKLİNDE.

    includes/config.php hiç bişe değişmedim cunku eski veritabanımı kullanıyorum yeni sucunu ipi değişti tabi ama bunu yazıyormuyduk vb de bir yere ?

    nereleri değişmeliyim admincp veya hicbiyer acılmıyorda


    4.2 kullanıyorum

Benzer Konular
  1. Site Açılmıyor install.php Sorunu
    Konu Sahibi elgado Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 8
    Son Mesaj : 25.Nisan.2016, 11:52
  2. public_html/includes/class_bbcode.php(561) : eval()'d code on line 24
    Konu Sahibi niho Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 26.Ocak.2016, 15:41
  3. Vbulletin 5'e Geçtim Gelişmiş Üyelik Sistemi Ekliymedim
    Konu Sahibi furkankorhan47 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 13.Ağustos.2015, 13:27
  4. Güncel Mail gönderince site açılmıyor
    Konu Sahibi by zengin Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 5
    Son Mesaj : 12.Mart.2014, 14:57
  5. eti mavi gölge temaya gectim iilegal üyelikler artti
    Konu Sahibi cilginsolist Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 20.Ocak.2014, 12:36