Merhabalar arkadaşlar, önceden bir çok yerde postbit_legacy vardı fakat artık yok sanırım.
3.8.4 için elinizde Profil alanları varmı ?
Merhabalar arkadaşlar, önceden bir çok yerde postbit_legacy vardı fakat artık yok sanırım.
3.8.4 için elinizde Profil alanları varmı ?
http://www.ozelkod.com daki siteye benzer postbit istiyorsanız yapalım bakabilirsiniz.
Konu MTTB tarafından (14.Kasım.2016 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.
http://www.ozelkod.com daki siteye benzer postbit istiyorsanız yapalım bakabilirsiniz.
Benim tema sol postbit hocam.
Link verebilirmisin hocam sitenin
GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyiforumlar.net
hocam bende bulamadım doğru dürüst birşey burdaki yöneticiler yapabilir birşeyler sanırım.
Önceden her yerde vardı nereye kayboldu bunlar, anlamadım.
Bunun nede kısaca şudur.
Eski vbulletin destek forumları zamanında vbulletin 3 kullanılıyordu ve ister istemez onlar üzeine çalışamlarda oldukça fazla idi.Şimdiki vbulletin destek sitelerine bakacak olursanı hepsinin mazisi bir kaç yıllık bizde dahil ve vbulletin 3 kullanan yok gibi bişey yani vbulletin 3 döneminde bu forum yok idi bu yüzden de vbulletin 3 için bir arşivimiz ne yazık ki yok sadece elimizden geldiğince vb.org yayınlanmış eklentileri yayınlıyorzu sizlere ...
Faydalı bilgiler
===================Sorunlarını için lütfen PM atmayın gerektiğinde zaten biz sizden gerekli bilgileri isteyeceğimizden emin olabilirsiniz.
Sorunlarınızı lütfen ilgili forum olan vbulletin sorunlarınız bölümünde konu açarak sorun konu açmaktan çekinmeyin.
Sorunlarınız ile ilgili konu açmadan önce lütfen şu konuya bir göz atın.
İkinci el vbulletin lisansımı alacaksınız LÜTFEN şu konuyu ziyaret ederek bilgi edinin
Bunun nede kısaca şudur.
Eski vbulletin destek forumları zamanında vbulletin 3 kullanılıyordu ve ister istemez onlar üzeine çalışamlarda oldukça fazla idi.Şimdiki vbulletin destek sitelerine bakacak olursanı hepsinin mazisi bir kaç yıllık bizde dahil ve vbulletin 3 kullanan yok gibi bişey yani vbulletin 3 döneminde bu forum yok idi bu yüzden de vbulletin 3 için bir arşivimiz ne yazık ki yok sadece elimizden geldiğince vb.org yayınlanmış eklentileri yayınlıyorzu sizlere ...
hazırda bulunan postbit leri kimse vermez, ama Buradaki konuyu gözden geçirirseniz, nasıl yapıldığını ve geliştirebileceğinizi görebilirsiniz.