Dikkat: Forum şu an için bütün ziyaretçilere ve üyelere kapatılmıştır !
Sadece yönetim kadrosundan olan kullanıcılar içeriği görebilir ve kullanabilirler ...

Çözüldü İlk üye müracaatında forum kurallarını ulaşmak.

Merhaba arkadaşlar vBulletin 4.0.3 kullanmaya ve tanımaya çalışıyorum başlıktanda anlaşılacağı üzere ilk kayıt ekranındaki forum kurallarını değiştirmek istiyorum ancak hangi ayardan değiştiriliyor bulamadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum tşk ler.

Konuyu değerlendir: İlk üye müracaatında forum kurallarını ulaşmak.

5 üzerinden 5.00 | Toplam: 1 kişi oyladı ve 133 kez incelendi.

1. vw kullanıcı

İlk üye müracaatında forum kurallarını ulaşmak.

Merhaba arkadaşlar vBulletin 4.0.3 kullanmaya ve tanımaya çalışıyorum başlıktanda anlaşılacağı üzere ilk kayıt ekranındaki forum kurallarını değiştirmek istiyorum ancak hangi ayardan değiştiriliyor bulamadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum tşk ler.
  2. 14.Kasım.2016, 18:49
    Twitter Facebook Google+
  3. vW Master
    Nereden
    core/includes/

Cevap: İlk üye müracaatında forum kurallarını ulaşmak.

Kurallardaki bir cümleyi seçin ve adminpc >> Diller & Cümleler >> Cümlelerde ara kısmınta aratın
    Faydalı bilgiler
    ===================
    Sorunlarını için lütfen PM atmayın gerektiğinde zaten biz sizden gerekli bilgileri isteyeceğimizden emin olabilirsiniz.
    Sorunlarınızı lütfen ilgili forum olan vbulletin sorunlarınız bölümünde konu açarak sorun konu açmaktan çekinmeyin.
    Sorunlarınız ile ilgili konu açmadan önce lütfen şu konuya bir göz atın.
    İkinci el vbulletin lisansımı alacaksınız LÜTFEN şu konuyu ziyaret ederek bilgi edinin
  4. 15.Kasım.2016, 21:31
    Kurallardaki bir cümleyi seçin ve adminpc >> Diller & Cümleler >> Cümlelerde ara kısmınta aratın
  5. vw kullanıcı

Çok tşk ediyorum.
    eTiKeT™ Bunu beğendi.
  6. vw kullanıcı

Forum Kurallarına ulaşmakla ilgili problemim çözüldü ancak kuralları istediğim gibi düzenle yemiyorum şöyleki; 1) den 20) ye kadar olan maddeleri (resimde de gördüğünüz üzere) alt alta değil peş peşe sıralama yapıyor. Bu sıralamayı nasıl yapabilirim ilginize tşk ederim...

7. 16.Kasım.2016, 23:09
    Forum Kurallarına ulaşmakla ilgili problemim çözüldü ancak kuralları istediğim gibi düzenle yemiyorum şöyleki; 1) den 20) ye kadar olan maddeleri (resimde de gördüğünüz üzere) alt alta değil peş peşe sıralama yapıyor. Bu sıralamayı nasıl yapabilirim ilginize tşk ederim...