forum içinde konu başlığı yada cevab yazmada çıkan bir hata ?
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 6655
Yorumlar : 2
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4441 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
forum içinde konu başlığı yada cevab yazmada çıkan bir hata ?
forum içinde konu başlığı yada cevab yazmada çıkan bir hata satırı yazıcı bunu nereden nasıl kaybedebılır duzeltebılırım ??
aşağıdaki resimdeki gibi
-
forum içinde konu başlığı yada cevab yazmada çıkan bir hata satırı yazıcı bunu nereden nasıl kaybedebılır duzeltebılırım ??
aşağıdaki resimdeki gibi
-
vermiş oldugu hata posbit templatenizdeki fazla veya eksik kod bulundugu hatasıdır.
çözümü posbit orjinale cevrilir Kontrol Edilir Problem varmı
ve duruma göre var olan posbit kodlarınız inelenir.
buraya yapiştirirsanız inceleme yapabilirim.
-
vermiş oldugu hata posbit templatenizdeki fazla veya eksik kod bulundugu hatasıdır.
çözümü posbit orjinale cevrilir Kontrol Edilir Problem varmı
ve duruma göre var olan posbit kodlarınız inelenir.
buraya yapiştirirsanız inceleme yapabilirim.
-
yok sorunu ben hallettım pospıt legac dosyasında sorun vardı ancak baska bır sorun sorunda suydu begen begenme menusunde kurmus oldukdan sorna eti arkadasımızn verdııg kod satırnı gırlmesı gereken yere gırmısdım ondna olmusdu ancak yanlıs yere eklemısm o satırı sımdı dogru yere ekledım hem begen begenme menusu calısdı hemde o satır hatası duzeldı yanı sorun tamamıyen kendı yapmıs oldugm ufak bır hata
-
yok sorunu ben hallettım pospıt legac dosyasında sorun vardı ancak baska bır sorun sorunda suydu begen begenme menusunde kurmus oldukdan sorna eti arkadasımızn verdııg kod satırnı gırlmesı gereken yere gırmısdım ondna olmusdu ancak yanlıs yere eklemısm o satırı sımdı dogru yere ekledım hem begen begenme menusu calısdı hemde o satır hatası duzeldı yanı sorun tamamıyen kendı yapmıs oldugm ufak bır hata