Vbulletin 4 Footer ı Tamamen İnclude Cekerek Php de Gösterme

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 528

Yorumlar : 5

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 216 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    alemextra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Vbulletin 4 Footer ı Tamamen İnclude Cekerek Php de Gösterme

    Merhaba
    Başlıktada Belirttiğim Gibi Footer Bölümünü Tamamen İnclude Yolu İle Php Sayfadan Göstermek İstiyorum..
    İnlude Göstermekle ilgili bir konu buldum ama 3.x versiyonuna göre bir anlatımdı bu yüzden çalışmadı.. tema karıştı uygulayınca kaldırdım...
    Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilecek Varmı Acaba ?

    denediğim yöntem aşağıdaki yöntem.. ama vb4 te Çalışmadı.. herşeyi karıştırdı

    1. Admincp >> Plugins & Products >> Plug-in Ekle

    Product: vBulletin

    Hook Location: global_start

    Title: LM - İnclude

    Execution Order: 5

    Plugin PHP Code:

    $dosya = include("dosya.php");

    Plug-in aktifmi? Evet

    Daha sonra temada nerede göstericekseniz $dosya yazıp çağırın.



  2. #1
    Merhaba
    Başlıktada Belirttiğim Gibi Footer Bölümünü Tamamen İnclude Yolu İle Php Sayfadan Göstermek İstiyorum..
    İnlude Göstermekle ilgili bir konu buldum ama 3.x versiyonuna göre bir anlatımdı bu yüzden çalışmadı.. tema karıştı uygulayınca kaldırdım...
    Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilecek Varmı Acaba ?

    denediğim yöntem aşağıdaki yöntem.. ama vb4 te Çalışmadı.. herşeyi karıştırdı

    1. Admincp >> Plugins & Products >> Plug-in Ekle

    Product: vBulletin

    Hook Location: global_start

    Title: LM - İnclude

    Execution Order: 5

    Plugin PHP Code:

    $dosya = include("dosya.php");

    Plug-in aktifmi? Evet

    Daha sonra temada nerede göstericekseniz $dosya yazıp çağırın.




  3. offline
    Ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4 Footer ı Tamamen İnclude Cekerek Php de Gösterme

    Plugin PHP Code:

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    dosya.php yi sitenizin anadizinine atin ve kodda Ikinci satirdaki '/home/.../public_html/dosya.php' olan dosya yolunu kendi sitenize gore degistirin.

    Sonra temanizin footer sablonuna {vb:raw dosya} kodunu ekleyin.
    netr0n Bunu beğendi.
  4. #2
    Plugin PHP Code:

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    dosya.php yi sitenizin anadizinine atin ve kodda Ikinci satirdaki '/home/.../public_html/dosya.php' olan dosya yolunu kendi sitenize gore degistirin.

    Sonra temanizin footer sablonuna {vb:raw dosya} kodunu ekleyin.
    netr0n Bunu beğendi.

  5. offline
    alemextra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4 Footer ı Tamamen İnclude Cekerek Php de Gösterme

    Teşekkür ederim Deneyecegim..

  6. offline
    alemextra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4 Footer ı Tamamen İnclude Cekerek Php de Gösterme

    Hocam Şimdi Denedim Gayet Güzel Çalıştı.. Ama Amacım Şuydu Tek Veritabanından farklı demain ve ftplerde grup çalıştırmayı düşünüyorum.. bu yüzden buraya yazacagım dosya yolu yine tek ftpdeki yorum işaret ediyor..
    Atıyorum
    /home/ali1/public_html/dosya.php
    /home/ali2/public_html/dosya.php
    gibi uzantılarda farklı dosya.phpleri çalıştıracagım
    Yani
    Dosya Yolunu
    /home/ali1/public_html/dosya.php yerine

    Böyle Göstermeyi Denedim...
    /dosya.php

    Ama Çalışmadı..
    Bunun Bir Yolunu Bulabilirmiyiz..



  7. #4
    Hocam Şimdi Denedim Gayet Güzel Çalıştı.. Ama Amacım Şuydu Tek Veritabanından farklı demain ve ftplerde grup çalıştırmayı düşünüyorum.. bu yüzden buraya yazacagım dosya yolu yine tek ftpdeki yorum işaret ediyor..
    Atıyorum
    /home/ali1/public_html/dosya.php
    /home/ali2/public_html/dosya.php
    gibi uzantılarda farklı dosya.phpleri çalıştıracagım
    Yani
    Dosya Yolunu
    /home/ali1/public_html/dosya.php yerine

    Böyle Göstermeyi Denedim...
    /dosya.php

    Ama Çalışmadı..
    Bunun Bir Yolunu Bulabilirmiyiz..




  8. offline
    alemextra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4 Footer ı Tamamen İnclude Cekerek Php de Gösterme

    Biraz Araştırdım Vede Buldum.. Bu Kod İşimi Gördü... Çok Teşekkür ederim..

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

  9. #5
    Biraz Araştırdım Vede Buldum.. Bu Kod İşimi Gördü... Çok Teşekkür ederim..

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


  10. offline
    alemextra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4 Footer ı Tamamen İnclude Cekerek Php de Gösterme

    Ama Mobil tema da Aynı İşlem Çalışmadı... Sebebi Ne Olabilir Acaba ???
  11. #6
    Ama Mobil tema da Aynı İşlem Çalışmadı... Sebebi Ne Olabilir Acaba ???

Benzer Konular
  1. Cevap: 7
    Son Mesaj : 22.Temmuz.2017, 16:05
  2. Full Seo Uyumlu Tamamen Otomatik full botlu video scripti
    Konu Sahibi Gsmfrm Forum Webmaster yardımcı kaynaklar
    Cevap: 16
    Son Mesaj : 27.Ocak.2016, 14:12
  3. vBulletin Activity Stream - Faaliyet Akış Bölümü Tamamen Kapatma
    Konu Sahibi LaDezs Forum vBulletin 4.x Ürünler & Eklentiler
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 01.Nisan.2015, 19:46
  4. Güncel vbSeo Tamamen Kaldırma ve Yerine kullanabileceğim eklenti ?
    Konu Sahibi AtknUludag Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 26.Şubat.2015, 23:23
  5. vbseo vBseo vbulletin tamamen nasıl kaldırılmalıdır ? vbseo Uninstall
    Konu Sahibi eTiKeT™ Forum vBulletin seo - vBseo - dbseo
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 14.Mayıs.2014, 14:22