Konu: vBadvanced CMPS vbulletin entegrasyonu - Kurulumu videolu anlatım ve Türkçe yama

Bu konu 6188 kez görüntülendi 10 yorum aldı ...

Giriş

• Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 374 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.

Kurulum için gerekli olan dosyaları ekte bulabilirsiniz vbadvanced cmps 4 2 1 vbulletin 4 vBadvanced CMPS kurulumu - installed - www.vbulletin.web.tr

Bu konu 6188 kez görüntülendi 10 yorum aldı ...
    vBadvanced CMPS vbulletin entegrasyonu - Kurulumu videolu anlatım ve Türkçe yama 5.00 6188 Reviews

Konuyu değerlendir: vBadvanced CMPS vbulletin entegrasyonu - Kurulumu videolu anlatım ve Türkçe yama

5 üzerinden 5.00 | Toplam: 2 kişi oyladı ve 6188 kez incelendi.

1. vBadvanced CMPS vbulletin entegrasyonu - Kurulumu videolu anlatım ve Türkçe yama Ayrıntıları »»

vBadvanced CMPS vbulletin entegrasyonu - Kurulumu videolu anlatım ve Türkçe yama

Version: , by (vwmaster )
        Son çevrim içi zamanı: Kas 2015 Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder
        vB Sürümü: Bilinmiyor Değerlendirme:  (2 oy, 5.00 puan.) Kurulan: 0
        Yayınlanış: 03.Aralık.2012 Son Güncelleme: Belirsiz İndirme: 38
        Destek verilmiyor

Kurulum için gerekli olan dosyaları ekte bulabilirsiniz vbadvanced cmps 4 2 1

vbulletin 4 vBadvanced CMPS kurulumu - installed - www.vbulletin.web.tr

Hemen İndir

Ekran görüntüleri

Destek sistemi

• Bu mod, kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya yazarın izni olmaksızın başka bir yerde yayınlanamaz.

Benzer Konular

Son Mesaj
      Cevap
      Type
      Developer
      Moderatör
      22:36 06.Kasım.2012
      22:53 19.Kasım.2012
      01:54 13.Haziran.2015
    1. vw follower
      Nereden
      AKSARAY
      serhat ben kurdum sorun oluşmadı ama şimdi ayarlarını da paylaşsan nasıl olur tam türkçe değil kardeşim mesala ortadaki blok nasıl büyütülür konu açınca resmi ile bir likte nasıl düşer buray onları nasıl anlyacam türkçem iyi değilki ingilizcem iyi olsun

2. vw follower
      Nereden
      AKSARAY
      serhat ben kurdum sorun oluşmadı ama şimdi ayarlarını da paylaşsan nasıl olur tam türkçe değil kardeşim mesala ortadaki blok nasıl büyütülür konu açınca resmi ile bir likte nasıl düşer buray onları nasıl anlyacam türkçem iyi değilki ingilizcem iyi olsun
      bu arada ELİNE YÜREGİNE SAGLIK KARDEŞİM
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

3. vw master
      Nereden
      core/includes/
      damlamarket2 Nickli Üyeden Alıntı
      bu arada ELİNE YÜREGİNE SAGLIK KARDEŞİM

Bakalım bunları zamanla tek tek anlatağım şimdilik tek başınızasınız malesef
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

4. vw follower
      Nereden
      AKSARAY
      yok ortadiki blok varya nasıl forumdaki açılan konunun ilk resmi çıkacak şekilde yaparız o olsa bana yeter digerlerini ben yaparım
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

5. vw master
      Nereden
      core/includes/
      damlamarket2 Nickli Üyeden Alıntı
      yok ortadiki blok varya nasıl forumdaki açılan konunun ilk resmi çıkacak şekilde yaparız o olsa bana yeter digerlerini ben yaparım
      Tam olarak anlamadım bir örnek görebilsem belki bir şeyler söyleyebilirim ...
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------

6. vw follower
      sanırım dediğinize yakın bişey paylaştım umarım işinize yarar ...
      vBadvanced'ın orta sutundaki haberler modülü için göze hoş gelen bir düzenleme

7. vw follower
      Nereden
      AKSARAY
      evet böyle bir şey ama resim üste olsun altında bir iki kelime ondan sonra haberin devamı gibi

bu başka yerden alıntı ortadaki resim gibi olacak senin verdiğin buna benzer ama resimler yanda benim verdiğim gibi olurmu acaba teşekkür ederim
      eTiKeT™ Bunu beğendi.

8. dexterous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

Re: vBadvanced CMPS vbulletin entegrasyonu - Kurulumu videolu anlatım ve Türkçe yama

Bunun acaba 3.8.x versiyonu varmıdır ?

Ayrıca ben kendim özel sayfa eklemek istesem bu module böle bir şans varmı ?

9. Deniz Demirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

Cevap: vBadvanced CMPS vbulletin entegrasyonu - Kurulumu videolu anlatım ve Türkçe yama

@eTiKeT™

Hocam video link kırık sanırım bir el atarmısınız .

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2