vb5 yükseltirken includes/vb5/template.php on line 86 hatası verdi

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 5753

Yorumlar : 6

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 1832 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    kocabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    vb5 yükseltirken includes/vb5/template.php on line 86 hatası verdi

    vb5 e yükseltirken includes/vb5/template.php on line 86 hatası verdi ne yapmamız gerek
    config.php den olduğunu sanıyorum.
    eTiKeT™ Bunu beğendi.
  2. #1
    vb5 e yükseltirken includes/vb5/template.php on line 86 hatası verdi ne yapmamız gerek
    config.php den olduğunu sanıyorum.
    eTiKeT™ Bunu beğendi.

  3. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
       kocabey Nickli Üyeden Alıntı
    vb5 e yükseltirken includes/vb5/template.php on line 86 hatası verdi ne yapmamız gerek
    config.php den olduğunu sanıyorum.
    Fatal error: Class 'vB' not found in /home/plumbing/public_html/includes/vb5/template.php on line 86
    Ovunc Dinc Bunu beğendi.
  4. #2
       kocabey Nickli Üyeden Alıntı
    vb5 e yükseltirken includes/vb5/template.php on line 86 hatası verdi ne yapmamız gerek
    config.php den olduğunu sanıyorum.
    Fatal error: Class 'vB' not found in /home/plumbing/public_html/includes/vb5/template.php on line 86
    Ovunc Dinc Bunu beğendi.

  5. offline
    kocabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    onu gördüm etiket fakat üyeliğim aktif olmadığından indiremiyorum o server.php dosyasını sana zahmet indirip buraya eklersen çok iyi olur.
    eTiKeT™ Bunu beğendi.
  6. #3
    onu gördüm etiket fakat üyeliğim aktif olmadığından indiremiyorum o server.php dosyasını sana zahmet indirip buraya eklersen çok iyi olur.
    eTiKeT™ Bunu beğendi.

  7. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
       kocabey Nickli Üyeden Alıntı
    onu gördüm etiket fakat üyeliğim aktif olmadığından indiremiyorum o server.php dosyasını sana zahmet indirip buraya eklersen çok iyi olur.
    Tabi buyrun...
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar
    LaDezs Bunu beğendi.
  8. #4
       kocabey Nickli Üyeden Alıntı
    onu gördüm etiket fakat üyeliğim aktif olmadığından indiremiyorum o server.php dosyasını sana zahmet indirip buraya eklersen çok iyi olur.
    Tabi buyrun...
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar
    LaDezs Bunu beğendi.

  9. offline
    kocabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    server php ilede benim verdiğim yollar aynı yani bence yollar doğru istersen giriş bilgilerimi vereyim bi bak
  10. #5
    server php ilede benim verdiğim yollar aynı yani bence yollar doğru istersen giriş bilgilerimi vereyim bi bak

  11. offline
    kocabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sıfırdan kurulum yapınca da aynı hatayı veriyor istersen config php yi beraber yapalım
    eTiKeT™ Bunu beğendi.
  12. #6
    sıfırdan kurulum yapınca da aynı hatayı veriyor istersen config php yi beraber yapalım
    eTiKeT™ Bunu beğendi.

  13. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
       kocabey Nickli Üyeden Alıntı
    sıfırdan kurulum yapınca da aynı hatayı veriyor istersen config php yi beraber yapalım



    vb klasörünü bulamadığını söylüyor vbulletin5 tekrar upload edin eger null ise faklı bir vb5 bularak deneyin..
  14. #7
       kocabey Nickli Üyeden Alıntı
    sıfırdan kurulum yapınca da aynı hatayı veriyor istersen config php yi beraber yapalım



    vb klasörünü bulamadığını söylüyor vbulletin5 tekrar upload edin eger null ise faklı bir vb5 bularak deneyin..

Benzer Konular
  1. Çözüldü mysql_connect(): The mysql extension ../public_html/includes/class_core.php on line 311 -
    Konu Sahibi eTiKeT™ Forum Çözümü Bulunmuş Sorunlar
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 10.Ekim.2016, 00:14
  2. Vbulletin 4.2.2 Hatası (/includes/functions.php on line 5105)
    Konu Sahibi lakap3212 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 21.Ekim.2014, 22:46
  3. Çözüldü /home/efsanewe/public_html/includes/functions_databuild.php on line 1064
    Konu Sahibi Erdem Aydin Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 22
    Son Mesaj : 05.Ağustos.2013, 21:22
  4. Çözüldü public_html/includes/class_core.php on line 2977 hatası
    Konu Sahibi Erdem Aydin Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 9
    Son Mesaj : 28.Temmuz.2013, 02:58
  5. Çözüldü Template.php on line 86 Hatası
    Konu Sahibi Felix Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 14.Haziran.2013, 11:17