Login olduktan sonra
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 5755
Yorumlar : 9
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3005 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Login olduktan sonra
Merhaba arkadaşlar foruma giriş yaptıktan sonra anasayfaya yönleniyor yalnız giriş yapmamış olarak gözüküyorum tekrar sayfayı yenilediğimde o zaman giriş yapmış oluyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?
-
Merhaba arkadaşlar foruma giriş yaptıktan sonra anasayfaya yönleniyor yalnız giriş yapmamış olarak gözüküyorum tekrar sayfayı yenilediğimde o zaman giriş yapmış oluyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?
-
Dediğiniz sorun sadece sizdemi var yok sa tüm üyelerde mevcut mu?
Sadece sizde ise ;
Tarayıcınızda çerezleri silip tekrar login denermisiniz ?
-
Dediğiniz sorun sadece sizdemi var yok sa tüm üyelerde mevcut mu?
Sadece sizde ise ;
Tarayıcınızda çerezleri silip tekrar login denermisiniz ?
-
farklı kişilerde oluyor mu bilmiyorum ama farklı bilgisayarlarda giriş yaptım gene aynı sıkıntı vardı.
-
farklı kişilerde oluyor mu bilmiyorum ama farklı bilgisayarlarda giriş yaptım gene aynı sıkıntı vardı.
-
Site adresinizi veririmisiniz?
Ayrıca sitenizde Cookies ayarları ile değişiklik yaptınız mı?
-
Site adresinizi veririmisiniz?
Ayrıca sitenizde Cookies ayarları ile değişiklik yaptınız mı?
-
Ben özel bir tema yaptırmıştım aynı sorun bende de olmuştu temadan kaynaklı bir hataydı temadan anlıyan birilerinin bakması css ayarlarınızı kontrol etmesi daha iyi olur ben tam hatırlamıyorum ama sanırım böyle çözmüştüm .
aynı sorun ana temada da varmı ?
-
Ben özel bir tema yaptırmıştım aynı sorun bende de olmuştu temadan kaynaklı bir hataydı temadan anlıyan birilerinin bakması css ayarlarınızı kontrol etmesi daha iyi olur ben tam hatırlamıyorum ama sanırım böyle çözmüştüm .
aynı sorun ana temada da varmı ?
-
Orhan Eser Nickli Üyeden Alıntı
temadan kaynaklı bir hataydı temadan anlıyan birilerinin bakması css ayarlarınızı kontrol etmesi daha iyi olur
Hiç alakası yok
....
-
Orhan Eser Nickli Üyeden Alıntı
temadan kaynaklı bir hataydı temadan anlıyan birilerinin bakması css ayarlarınızı kontrol etmesi daha iyi olur
Hiç alakası yok
....
-
Ovunc Dinc Nickli Üyeden Alıntı
Hiç alakası yok

....
Olabilir bildiğimden demiyorum fikir veriyorum demekki yanlış hatırlamışım ama aynı sorun bende vardı çözümü başka olabilir benim sorunu çözen adam Filmkolikdir
-
Ovunc Dinc Nickli Üyeden Alıntı
Hiç alakası yok

....
Olabilir bildiğimden demiyorum fikir veriyorum demekki yanlış hatırlamışım ama aynı sorun bende vardı çözümü başka olabilir benim sorunu çözen adam Filmkolikdir
-
GymGyme.com Forum sanırım düzeldi bir bakarsanız sevinirim
-
Mesajım mı silindi yoksa gitmedi mi bilmiyorum forum adresim GymGyme.com Forum
-
Mesajım mı silindi yoksa gitmedi mi bilmiyorum forum adresim GymGyme.com Forum
-
06.Aralık.2012, 19:12
Mesajım mı silindi yoksa gitmedi mi bilmiyorum forum adresim profilimden bakabilirsiniz
-
06.Aralık.2012, 19:12
Mesajım mı silindi yoksa gitmedi mi bilmiyorum forum adresim profilimden bakabilirsiniz