Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 1207 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Evet Arkadaşlar Sizlere vBulletin 4.1.x Versiyonu Nasıl Kurulur Bunu Resimli Ve Yazı Olarak Anlatmaya Çalıştım Umarım Başarılı Olmuşumdur Şimdiden Kolay Gele ...:)
İlk Olarak VBulletin hangi Sürümü Kuracaksak O sürümü vBulletin - Instant Community Sitesinden İndirelim Tabi
Lisansı Olmayanlar Google Amcama Sorarsanız Size Ol bulacaktır null vb
Şimdi vb klasöründen Çıkan Upload kalsörünü Komple Ftp İçine Atalım Tabi Bunu Hangi Dizine
Kuracagınız Size Kamış İster Ftp de Forum Diye Bir
Bu konu 5659 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
vBulletin Version 4.1.X Kurulumu Resimli Anlatım
3.00
5659 Reviews
-
vw master
- Nereden
- core/includes/
vBulletin Version 4.1.X Kurulumu Resimli Anlatım
Evet Arkadaşlar Sizlere vBulletin 4.1.x Versiyonu Nasıl Kurulur Bunu Resimli Ve Yazı Olarak Anlatmaya Çalıştım Umarım Başarılı Olmuşumdur Şimdiden Kolay Gele ...
İlk Olarak VBulletin hangi Sürümü Kuracaksak O sürümü vBulletin - Instant Community Sitesinden İndirelim Tabi
Lisansı Olmayanlar Google Amcama Sorarsanız Size Ol bulacaktır null vb
[LIST]
- Şimdi vb klasöründen Çıkan Upload kalsörünü Komple Ftp İçine Atalım Tabi Bunu Hangi Dizine
- Kuracagınız Size Kamış İster Ftp de Forum Diye Bir Klasör Acın İçine Atın İsterseniz Direk Ana Dizin
- upload İçinde includes Bunun İçindede config.php.new Adlı Klasörü Masa Üstünüze Alın Ve Gerekli
- Düzenlemeleri Yapın config.php.nev Adını config.php Olarak Degiştirin Ve Ftp includes İçine Atın
- Şİmdi Vb bukundugu Dizinde İnstall Çalıştıoralım
- www.siteadı.com/install/install.php
- www.siteadı.com/forum/install/install.php Hangi Dizine Attıysanız Artık
Fotolardan Göçen Olur İse Aşagıda Download Linki Mevcut
http://hotfile.com/dl/90252939/bf3da...rulum.rar.html
#-----------------
# Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
# Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !
#-----------------