Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3609 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
konu içlerinde örnek bu sitede olduğu gibi bazı kelimeler link olarak ve renkli çıkıyor sanırım vbseoyla alakalı aradım ama bir türlü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkür ederim.
konu içlerinde örnek bu sitede olduğu gibi bazı kelimeler link olarak ve renkli çıkıyor sanırım vbseoyla alakalı aradım ama bir türlü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkür ederim.
Aynen Tr çevirip vereceğim yakında ancak ing ekte mevcut
etiket hocam bu eklentiyi kurduğumda çalışıyor fakat linkleri gizle eklentisi kurulu olduğu için kelimeleri misafirlere gizliyor bunun için ne yapabiliriz
Aynen Tr çevirip vereceğim yakında ancak ing ekte mevcut
etiket hocam bu eklentiyi kurduğumda çalışıyor fakat linkleri gizle eklentisi kurulu olduğu için kelimeleri misafirlere gizliyor bunun için ne yapabiliriz
Evet onun olması işin mantığını bozar birinden vaz geçeceksiniz ne yazık ki
Evet onun olması işin mantığını bozar birinden vaz geçeceksiniz ne yazık ki