Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Bütün sayfalarda sidebar,kenar çuğu - Sidebar Anywhere by BOP5 İşlevi Görevi nedir ?
Konuyu değerlendir:Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 20034
Yorumlar : 7
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3632 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Cevap: Bütün sayfalarda sidebar,kenar çuğu - Sidebar Anywhere by BOP5 İşlevi Görevi nedir ?
Merhabalar eklentiyi ben kurdum. Sürüm uyumlu ana sayfamda sidebar gözüküyor ama konu içinde gözükmüyor. Ayarlarını da yaptım. Varsa başka bir eklenti varsa tavsiye eder misiniz?
Merhabalar eklentiyi ben kurdum. Sürüm uyumlu ana sayfamda sidebar gözüküyor ama konu içinde gözükmüyor. Ayarlarını da yaptım. Varsa başka bir eklenti varsa tavsiye eder misiniz?
Cevap: Bütün sayfalarda sidebar,kenar çuğu - Sidebar Anywhere by BOP5 İşlevi Görevi nedir ?
hasokeyk Nickli Üyeden Alıntı
Ayarlarını zaten yaptımı söyledim. Biraz dikkatli bakınca konu içlerinde de sidebar çıkıyor fakat tasarımda kayma oluyor sidebar altta bir yerde çıkıyor.
Konu hasokeyk tarafından (10.Temmuz.2014 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.
Ayarlarını zaten yaptımı söyledim. Biraz dikkatli bakınca konu içlerinde de sidebar çıkıyor fakat tasarımda kayma oluyor sidebar altta bir yerde çıkıyor.
hasokeyk Nickli Üyeden Alıntı
Bazı şablonlarda sorun olabilir örnek footer,navbar,header,Showthread şablonlarını sırası ile resetleyerek çözme şansınız var ...
Bazı şablonlarda sorun olabilir örnek footer,navbar,header,Showthread şablonlarını sırası ile resetleyerek çözme şansınız var ...
Vbulletinin orijinal sürümünde kenar çubuğunu yalnızca ana sayfada gösterebiliyorduk. ancak bu eklenti ile bütün sayfalarda gösterebileceğiz. Güzel bir eklenti, henüz denemedim, ama ilk fırsatta yükleyeceğim.
Konu akademik_bakis tarafından (10.Ocak.2015 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.
Vbulletinin orijinal sürümünde kenar çubuğunu yalnızca ana sayfada gösterebiliyorduk. ancak bu eklenti ile bütün sayfalarda gösterebileceğiz. Güzel bir eklenti, henüz denemedim, ama ilk fırsatta yükleyeceğim.